Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek milyen legyen?

Szerintetek milyen legyen?

Figyelt kérdés
Van egy furioso kancám és szeretnénk még egyet venni!(nem furiosot!) Angol telivérbe gondolkodtam! Vagy még egy furiosot? esetleg még fajta ajánlások??? és milyen neműt???
2012. jan. 4. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan innen akarod megtudni? Mégis mire kell?
2012. jan. 4. 18:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem azt irtam hogy ti döntsétek el!!!! Csak ötleteket várok!!!!
2012. jan. 4. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondom, hogy ne fajtát keress, hanem lovat. kivéve, ha a furi mellé akarsz fogatba egyet párjának
2012. jan. 4. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Furioso mellé illik egy másik furioso is, de sehol sincs törvénybe foglalva, hogy muszáj annak lennie.

Angol telivért hobbira nem ajánlok. Habár az igaz, hogy ezt inkább lova válogatja, mit fajtája. Viszont sokkal érzékenyebbek, és pörgősebbek -direkt nem használtam az idegbeteg jelzőt.

Kisbéri félvér, magyar sportló és a nóniusz az, amit ajánlanék, de körül kell nézni a "piacon".

Heréltet vagy kancát ajánlanék.

2012. jan. 4. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Mire kell? mert nem mind1 fogatba ne vegyél telivért, de ugrani nem rossz.. elmondhatnál kicsit többet.
2012. jan. 4. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Hobbira használnám nem fogatba!
2012. jan. 4. 19:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ 19:10!
2012. jan. 4. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor bármilyen fajta jó lehet akár egy félvér is.
2012. jan. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!