Milyen szinű legyen az én lovam?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 15:39
1/9 anonim válasza:
ne a szín legyen a mérvadó,hanem az egyénisége
2/9 anonim válasza:
A szín majdnem a legutólsó, amire lóvásárláskor figyelni kéne.
4/9 anonim válasza:
Amíg ez a legfontosabb kérdésed, addig inkább semmilyen. Vagy csinálj magadnak virtuálisan egyet a howrse.hu-n. :-)
5/9 anonim válasza:
Részemről sokkal jobban szeretem a fekete lovakat, és olyan is van, de attól még vettem deres és sárga lovat is. Szóval inkább lova válogatja, mint színe. A deres kancámat főként azért vettem meg, mert nagyon megbízható, jól idomított, és versenyben is bizonyított már. Nem fekete, de sosem bántam meg, hogy őt választottam. A sárga ménem cumisüveggel lett felnevelve, ezért lett neki egy ronda szokása: a tátogás. Másnak ez nagyon zavaró, én így fogadtam el, és így szeretem. Nálam nem is tátog. Ne kérdezd miért, nem csináltam vele semmit. Ő így jó, ahogy van, és szerintem tudja is, hogy én így szeretem.
6/9 anonim válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy amíg szín alapján néznél magadnak lovat, addig semmilyet se vegyél, a magad, és a leendő ló érdekében sem. :)
7/9 anonim válasza:
Egyet étek Gabka77-tel , teljesen!
8/9 anonim válasza:
rózsaszín *-*
DE VÍZI PACI LEGYEN ÁM..
9/9 anonim válasza:
Szerintem a feje lila a teste rózsaszín és a lábai szivárvány színűek legyenek.Ez tök trendi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!