Mit lehet tenni azért hogy "menősebb" legyen a lovam?
egy kis izom se ártana rá,ha írnátok edzéstervet nekünk,azt megköszönném!
17/L
Csípőspaprikával be kell dörzsölni a seggét:)
Bocsi nem bírtam ki,sajnos nem értek a lovakhoz..
szobabicikli, futópad,stb...?
am nem értek a lovakhoz, de ha naponta mész vele pár kilométert, biztos izmosodni fog
pl.: én pár hónappal ezelött alig csináltam meg 10 fekvőtámaszt, ezmiatt naponta lefeküdtem kb 1 szer hogy csináljak 10 fekvőt, aztán átmentem hogy naponta töbször csináljam meg a 10 et, most meg óránként lefekszem csak úgy megcsinálni, szóval, ha látod a lovadon hogy azt az utat amit rendszeresen csinálsz vele, lazán lefutja, akkor kicsit tegyél még rá, és így tovább
lónak is van futópad,de nem tudom hány millióba fájna :D
azért köszi a válaszokat,legalább probáltok segiteni :) sok olyan van itt sajna aki csak kötekedni jár más kérdéséhez :(
megprobálom akkor növelni a távot terepen,meg a tempot is szép lassan.
Véleményem szerint minden ló más. Nekem volt egy lovam, ideges természetű volt, evett, de mindig leizgatta magáról a kilókat. A kajára kell odafigyelni, gondolom abrakolod, lucerna, gyep is szerepel az étlapján. Fontos az is, hogy kipihenje magát a ló.
Volt olyan lovam is, amelyiket csak az érdekelte, hogy kajáljon. Bármit. És soha sem volt idegbeteg, sőt.
Szóval ha nyugis ló, nem biztos hogy menősebb lesz valaha is. Változatos kajával és pihenéssel pedig biztos szed magára.
én láttam egy videóba,olyan mint ami nekünk van csak kicsit másabb a kialakitása és nagyobb is természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!