Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Igényes hobbilovas vagyok, és egy igényes lovat szeretnék. Díjlovaglásban versenyeztem, de annak már jó pár éve. Azóta csak hobbilovas vagyok. Egy sima véleményt szeretnék.
2012. jan. 2. 13:27
11/11 anonim válasza:
Miért kell leszólni azt aki nem egy 200 ezres származás nélküli lovat akar. Lassan ott tartunk, mint a kutyásoknál, hogy le kell szólni azt aki fajta kutyát akar és nem menhelyit.
Ez a ló szerintem megéri ezt a pénzt, tök mindegy, hogy mit kezd vele a leendő gazdája. Egy papíros, jól belovagolt lóért ez nem sok.
Persze relatív, hogy kinek mi a drága, ki lehet fogni 300 ért is jó lovat, meg 700 ért egy rosszat is.
Ha lenne rá most pénzem, és kipróbálás után is tetszik simán megvenném (hobbyra!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!