Ha egy magyar félvérnek van sütése, akkor meg lehet tudni kik a szülei és milyen a származása?
nem nullás sütésűre gondoltam:D
köszi
Bocsánat hogy beleoffolok, de hasonló téma:
Ha megvan a csikóbélyegzési, és az anya azonosítója xx-el kezdődik, az mit jelent? Így is lehet kérni teljes útlevelet?
Értem, meg láttam is már, ennek a lónak meg csak a csikóbélyegzésijét láttam, (meg ugye magát a lovat, de anyucit nem ismerem, meg már nem is él)
a csikóbélyegzésiben ez van:
Anyja adatai: Azonosítója: xx00plusz még 7 szám Anyja neve: Szépség.
És valami olyasmit mondott a volt gazdája, hogy az anyja sütésével volt valami, és hogy ezért valószínű hogy nem tudok származásos útlevelet szerezni neki.
Ez így érdekes... az anyjának hol szerepel ez a sütés? A 00 elvileg 2000-es születési dátumot kéne hogy jelöljön, de passz.
Amúgy még ha nullás sütésű lenne is az anya, akkor is kapnál származási lapot, csak akkor az anya után az lenne írva a nagyszülőknél, hogy ismeretlen, de az apai sorok ki lennének töltve. Szóval szárm. lapja egy sütött lónak tuti van.
Biztos hogy nem 2000-es, annál jóval idősebb. Azért köszönöm a segítséget, akkor bemegyek az útlevélirodába, és ott is megkérdezem.
Apja származását tudom, csak azért hogy ki is nyomtassák nekem, nem szeretnék többet fizetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!