Mi a véleményetek a Bíbor Horse lovardáról? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nézegettem lovardákat az interneten, és rátaláltunk a Bíbor Horse-ra. Hajdúszoboszlón van, nincs is hozzánk képest olyan messze, és azt szeretném kérdezni, hogy a tábor megéri-e? Mert a képek alapján jók a körülmények, a lovak és a társaság is. És a többi 40-50 ezer Ft-os táborhoz képest egész olcsó. :) 35.000Ft. Szóval mi a véleményetek?2011. dec. 31. 20:59
1/11 anonim válasza:
Valami weboldal, akik nem oda járnak de szeretnék megnézni, hogy mondhassanak róla véleményt?! Nem akarok most keresgélni, hogy hol találok róla dolgokat, de megköszönném ha te linkelnél valamit.
2/11 A kérdező kommentje:
[link] ez a lovasok.hu-s linkje, a honlapcím: www.biborhorse.hu de a honlapot nem akarja pár napja behozni :|
2011. dec. 31. 21:49
3/11 anonim válasza:
Az a baj hogy ez nem lovarda. Úgy összesítve egy hotel ahol lovaglást is biztosítanak, de mint látod turnusok vannak. A vendégeknek van a lovaglás, nem a "civileknek".
4/11 A kérdező kommentje:
de ezek a tábor turnusai, amit elküldtem.
[link] ez a lovarda blokkja, és a neve is Bíbor Horse Lovas Egyesület
csak a honlapja már egy ideje nem jön be.
2012. jan. 1. 17:29
5/11 anonim válasza:
Itt is van egy oldal de szerintem ez se a lovasiskolához tartozik! [link]
Amúgy nagyon szép helyen van, szépek a lovak. Tetszik a hely. :) Nagyon barátságos. Az árak is nagyon korrektek. :) Szerintem megéri! :)
6/11 anonim válasza:
én ismerem őket személyesen és nagyon jó hely és nagyon kedvesek és okatatnak is ;)
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 2. 16:30
8/11 A kérdező kommentje:
tényleg korrektek az árak :)
2012. jan. 2. 16:31
9/11 anonim válasza:
Aki nem ismeri a lovardát az ne állítson róla olyat ami nem igaz...én ott lovagolok oktatnak is van bértartás is rengeteg ló van, a lovak nagyon jól képzettek az edző nagyon rendes, a társaság is nagyon jó, rengeteg versenyre járunk, az árak nagyon korrektek szerintem a táborhangulat meg fantasztikus :), táborban pedig a csütörtököt és a pénteket Hortobágyon töltjük, Lóval megyünk át, magyarul túrázunk, jó idő esetén pedig a közeli tavakhoz megyünk lovat úsztatni :))
10/11 anonim válasza:
Látom régebben tetted fel a kérdést, de azért válaszolok. Oda járok lovagolni, nem egy táborban vettem már rész, és több túrán is voltam. Valami fantasztikus a hely, kedvesek az emberek, az oktató is állati jó fej. Segítőkészek. A táborokat imádom, annak megfelelően oktatnak, amilyen szinten tudsz lovagolni. Rengeteget járunk terepre, nyáron megyünk lovat fürdetni. Megéri az árát. Csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!