Vélemény erről a lovardáról?
Erre gondolsz: [link] ?
Csak mert te nem linket adtál.
Igazából a lovaikról semmit nem írnak, a lovairól képek egyáltalán nincsenek.. de egy haladóbb lovasnak jó lehet..
Meg elég kemény lehet a lovak szája (az összesen martingál)
de olyat nem írnak ki hogy pl: melyik milyen ló mire számíts ha oda mész stb.. ami szerintem fontos, bár én nem nagyon lovizok mert itthon vannak és mindig voltak is lovak szóval itthon tanultam mindent,de mivel nem nagyon látom hogy mi hogy én ha full kezdő lennék keresnék jobbat! ;)
A lovak szájának keménysége és a martingál használata között semmiféle összefüggés nincs.
A hely kellemesnek tűnik, tetszik, hogy sok a fiatal lovas, mivel nincs messze tőlünk, lehet, hogy meg is nézem személyesen, ha legközelebb Szolnokon járok. Ugyan nem lovagolni tanulni szeretnék, de mindig gyűjtöm a jó ötleteket, na meg a lovas ismeretségeket is, sose lehet tudni, mikor jön jól. :-)
Persze egy honlap alapján nem lehet az oktatás színvonaláról véleményt mondani, de első ránézésre olyan hely, ahová az ember szívesen elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!