Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan vigyem el?

Hogyan vigyem el?

Figyelt kérdés
kaptam gerincvédőt és neem tudom hogy hogyan menjek el vele a lovardába mert nincs kocsink ezért busszal járok. de kabát alá nem tudom felvenni mert ugy szörnyű. szét van feszítve az egész kabát. táskába meg még a suli táskámba sem fér bele. kabát fölé meg nem akarom venni mert a buszon megbámulnak. ti hogyan szoktátok? és lovaglásshoz a kabát fölé veszitek télen?
2011. dec. 31. 20:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én se vagyok ilyen mint amilyen kommentet írtam, de ez felháborít. Teljesen más ember vagyok mint az itt lévő kommentembe! De azt hiszem nem véletlenül van itt a legtöbb ilyen személy, mint amilyet sajnos én is mutattam magamból.
2012. jan. 1. 14:01
 22/29 anonim ***** válasza:
62%

Nos, ha normális a kérdés, akkor általában normálisak a válaszok is. Nem csak ebben a témában, máshol is. De általában a kérdezők, ha nem olyan választ kaptak amire számítottak, vagy csak nem tetszik nekik, akkor felháborodnak, duzzognak, vagy nem is foglalkoznak vele és csak hajtogatják a hülyeségeket. Az ilyeneket persze, hogy van aki leoltja. Aztán van amikor csoportosan lepontozzák a helyes választ adókat, csak pofa alapon.

Ja, és a legtöbben egy 'köszönöm'-öt nem bírnak odaböffenteni, ha valaki töri magát, és ír egy választ. És a kérdések jó részénél elég lett volna beírni a google-ba, pár perc alatt részletes választ lehet kapni. Persze, ha ilyenkor ezt írjuk válasznak, akkor is felháborodás van. Úgyhogy tessék mindenkinek magába nézni, mielőtt sértődés lenne.

Aki meg egy ilyenen elsírja magát, az vagy ugorjon le a Taigetoszról maga, vagy szokjon hozzá, mert az élet nagyobb pofonokat is fog osztani.

2012. jan. 1. 15:07
 23/29 anonim ***** válasza:
Így van utolsó, nagyon így van! :)
2012. jan. 1. 16:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Egy nagyobb sporttáskában simán elfér a gerincvédő, a kobak, lábszárvédő, nadrág, talán még a lovaglócipő is. Egyedül a pálcám nem.

Egy sporttáska , ha nem márkás, akkor kijön pár ezerből és a 2 kezed is szabadon marad a buszon.

Nem lovagolok gerincvédővel, de akik hordanak ismerőseim, azok kabát alá veszik. Ha nem fér alá, akkor húzd fölé, bár úgy nagyobb esélye van, hogy elcsúszik.

2012. jan. 1. 17:38
 25/29 A kérdező kommentje:

12:23 igazad van

12:31: ha csak ennyit tudsz akkor ezeket tartsd meg magadnak mert itt így senki sem kíváncsi rád!

17:38: neked nagyon köszönöm :)

2012. jan. 1. 20:06
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld ne fogom megtartani magamnak. Elmondom a véleményem. Nem érdekel hogy kit érdekel. Nem fogok itt senkinek nyalni. Elmondnom amit gondolok, és örülnék, ha a hidegen hagyáson kívül (ami látom nagyon megy) elgondolkodnál egy kicsit rajta. Úgyse így fogsz rájönni.
2012. jan. 1. 20:20
 27/29 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy nyalj. hanem azt hogy vagy válaszolj a kérdésre vagy fölösleges hozzászólnod. és továbbbra is hidegen fog hagyni a véleményed mert ugysem ér semmit.
2012. jan. 2. 12:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Még is állandóan válaszolsz rá! ;) Na puszi! :)
2012. jan. 2. 12:38
 29/29 A kérdező kommentje:
de ahogy látom teis :) és ha nincs más elfoglaltságom a hülyeségekkel/hülyékkel fogok foglakozni. neked is puszi ;)
2012. jan. 2. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!