Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan vigyem el?

Hogyan vigyem el?

Figyelt kérdés
kaptam gerincvédőt és neem tudom hogy hogyan menjek el vele a lovardába mert nincs kocsink ezért busszal járok. de kabát alá nem tudom felvenni mert ugy szörnyű. szét van feszítve az egész kabát. táskába meg még a suli táskámba sem fér bele. kabát fölé meg nem akarom venni mert a buszon megbámulnak. ti hogyan szoktátok? és lovaglásshoz a kabát fölé veszitek télen?
2011. dec. 31. 20:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
miaz hogy választom? nem választom ez van és kész. egy normális kérdést tettem föl, normális embereknek. legalábbis azt hittem akik hozzászólnak azok normálisak lesznek. de úgy látom tévedtem. el tudja látni a korosztályunk magát, legalábbis a többbség. ohh és utolsó: szülő ink ne legyél mert a hozzáállásoddal csak rosszat tennél a gyerekkel. én nem szégyellem magam de hogy te ennyire nagyképű és beképzeld legyél az már azért kész... és utolsó kettő ment a piros kéz :)
2011. dec. 31. 23:47
 12/29 anonim ***** válasza:
48%

Nyugodtan nyomkodhatod a piros kezet. xDD Ez senkit se minősít max. magadat, mert képtelen vagy elismerni a tényeket hogy borzasztóan önállótlan vagy. A szülőségről inkább ne beszéljünk, mert mondanék pár durva dolgot ami nem esne jól.

Te nem tettél fel normális kérdést. Te gy borzasztóan buta kérdést tettél fel. Nem tudom, hogy mit vártál milyen válaszokat fogsz kapni. Majd itt fognak neked tanácsot adni hogy vigyél ki egy gerincvédőt a lovardába, ráadásul buszon??? Ugyan kérlek, ezzel csak te nézel minket hülyére. Kényelmes életed van látom, de ne hasonlítsd magad a korosztályodhoz (kivéve ha nem vagy több 11 nél).

Na jó hogy valami értelme is legyen, kicsit kifényezem a feneked.

Kezdjük azzal hogy mi lenne ha kivinnéd és ott hagynád? Én is így csinálom. Miért lenne szörnyű hogy kabát alá veszed? Kényelmetlen talán?? nocsak, vannak sokkal kényelmetlenebb dolgok is ám az életben. Megbámulnak a buszon?? És?? Mindenki magából indul ki. Mindenkinek az ciki amit annak gondol. Én a múltkor a patamosóba kellett a slag végére ilyen pisztolyos fej. Hogy mentem be? Úgy ahogy lovagoltam. Sárosan, büdösen. Nézett engem az eladó, visszanéztem, megkérdeztem hogy valami baj van?? Nehogy már egy eladó nézzen ki engem az üzletből. Mit érdekel az téged hogy mások mit gondolnak? Te lovagolni mész, nem bálba. A biztonság az első, a kinézet az utolsó. A másik, hogy mindenki magából indul ki. Tehát ez azt jelenti, hogy te ugyan úgy megbámulnál egy embert akin gerincvédő van. Vagy nem? Akkor meg mit foglalkozol a többi emberrel? Úgyis csak egyszer látod életedben. Vagy nem? Na és! Mert az olyan " húúú de ciki, gerincvédő van rajtam, jézusom"

Szedd már össze magad picikét. Meg basszus, van egy táska a kezembe a másikba meg egy hátnyi vagy kisebb méretű két grammos gerincvédő és tele van a kezem... Hát hozzá se tudok többet szólni. Már megbocsáss, de ez volt az év utolsó leghülyébb kérdése. Ez nem tudományos, lovas kérdés volt. Ez egy önállótlan ember segítség kérései. Szüleid nincsenek neked?? Hány éves vagy amúgy?

2012. jan. 1. 01:53
 13/29 anonim ***** válasza:
56%
Előző vagyok! Khmmm....én biciklivel megyek. Igen ilyen időbe is! Kobakomat viszem csak haza. A gerincvédőmet ott hagyom, de tavaly rendszeresen azzal jártam ki. A hátamon volt. Nem mondom, k*rvára megnéztek az emberek. -.-
2012. jan. 1. 01:55
 14/29 A kérdező kommentje:
nem hagyhatom ott mert nincs saját lovam ezért öltözőm sincs ahol hagyhatnám. kabát alatt szörnyű. szétfeszíti az egészet.éés ez válaszol a buszos dologra is. egymás csesztetését meg hagyjuk mert ugysem megyünk vele semmire...
2012. jan. 1. 02:58
 15/29 anonim ***** válasza:
Én volt hogy nyerget vittem buszon. Megnéztem. Én is megnéztem őket. Sőt, a nyeregalátéteket is buszon szoktam szállítani, ez van nincs más választásom, belerakom őket egy nagy zacskóba, többi cucc meg a hátamon (régi iskolatáska, kobak, cipő, lábszárvédő, naci, kabát, kobak elfér benne, csak jól kell pakolni.) És még mindig van egy kezem, abban elférne a gerincvédő, ha lenne.
2012. jan. 1. 03:15
 16/29 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jan. 1. 03:16
 17/29 anonim ***** válasza:
27%
Jobban jársz, ha itt nem kérsz tanácsot, mert túlsúlyban vannak a nagyképű és a gyengébbeket a vízakna mélységéig lenéző "profik". Keress má lovas fórumot, hátha ott normális embereket is találsz, mert itt csak sírva fakadsz. Boldog Új Évet!
2012. jan. 1. 12:23
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tanuljon meg gondolkodni. Szánalom!!

Nem tudom hogy mit várt ettől a kérdéstől.

Hogy szállítsak egy gericvédőt buszon. Hmmm....Nehéz kérdés.

Mert egy normális ember ilyet nem kérdez. Joggal nézik le. Nem fogom sajnálni, mert szánalmas. Ez a kérdés őt minősíti. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne beszerezni egy hálós táskát, amibe a gerincvédőket árulják, vagy mellé lehet venni. Látod én 2 perc alatt rájöttem, miközben téged szidtalak.

2012. jan. 1. 12:31
 19/29 anonim ***** válasza:
Vidd ki, és hagyd kint! Nem kell mindig hurcolászni...
2012. jan. 1. 13:13
 20/29 anonim ***** válasza:
44%

A sok köpködő válasz semit nem változtat azon a szomorú tényen, hogy ebben a kategóriában vannak a legnagyképűbb, leglenézőbb személyek. Engem személy szerint nagyon elszomorít, de az vígasztal hogy ahol én szoktam lovagolni, ott nem ilyen hozzáállású lovasok vannak, különben nem is járnék oda. Lehet hogy nem profik, de emberi módon tudnak kommunikálni, és ez sokszor a jó tanácsoknál is többet ér, hiszen emberek vagyunk,nem pedig eltaposni való bogarak.

Ettől függetéenül a nagy arcú társaságnak is Boldog Új Évet kívánok!

2012. jan. 1. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!