Bértartósok! Hogy csináltátok, mikor lovat vettetek és új helyre vittétek? Előbb a bértartó hellyel egyeztettétek le és utána a ló tulajdonosával, hogy megveszed és elviszed?
Szerintem előtte érdemes végigjárni a szóba jöhető lovardákat, megkérdezni, hogy tudnak-e lovat fogadni. Az se lenne rossz, ha járnál párszor lovagolni oda, hogy lásd milyen a hely, hozzáállás.
Aztán, ha megegyezel a lóra az eladóval, rögtön hívhatod is a lovardát, hogy viheted-e.
Nekünk jó két hónappal előre meg volt a hely.
Kinéztük, megnéztük a lovat, pár napra rá felhívtuk a tulajt, megdumáltuk, hogy megvesszük, hogy mikor megyünk, felhívtuk a szállítót is. Utána felhívtuk az embert, akihez úgy volt, hogy visszük, és mondta, hogy nincs otthon még két hétig. Akkor jött a para. De ott van, akinek még van lovat, egyszer majdnem mentünk hozzá edzésre, így felhívtam, és nagyon kértem, hogy két hétre had legyünk nála. Befogadott minket.
De két hét letelte után akihez alapból vittük volna, közölte, hogy mégsem 15, hanem 40 ezer. Úgyhogy ott volt húzós helyet találni. De nem is voltunk ott sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!