Milyen lovat vennétek, ha nem lenne akadály a pénz? És milyen lovatok van?
Holland sportlovat, lehetőleg Contender, vagy Burggraaf származással, vagy egyszerűen csak egy Z-et, Zangersheidéből, oké a Shockemöehle istállóból is megfelel. Mindenképp kancát vennék, olyat, ami ha nem is 160on, de nagyobb pályákon közlekedik. :)
Oké, maradjunk fajtánál: Clydesdale-t, hatot, mögéjük egy olyan Budweiser söröskocsit, és idegenforgalmi látványosságként minden nap pontban délben kihajtanék velük a városba :)) Természetesen a városlakók ingyen csücsülhetnének fel a kocsira a városnéző körút bármely pontján.
(Á, nem lennék felvágóós...)
upsz, második kérdés:
magyar sportló herélt :)
huuu hát én ha tehetném többfélét is vennék :D
imádom a holland sportlovakat, a frízt, és persze egy oldenburgira sem mondanék nemet D: alapjáraton az összes német ,holland fajta a szívem csücske :)
nekem egy magyar félvérem van, de őt semelyikre nem cserélném el.
Nehéz kérdés. Ha tehetném egy appaloosat vagy egy hannoverit vennék, de az igazi álomló, akit mindenek előtt szeretnék egy musztáng lenne. :)
Persze ezt a kissé őrült lovamat semmiért sem adnám el.
Előző vagyok:
egy öreg angol telivérem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!