Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Welsh pónikról vélemény?

Welsh pónikról vélemény?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 08:51
 1/7 A kérdező kommentje:
személyes tapasztalat is érdekel,könnyen tanítható-e,megbízható-e,minden érdekel
2011. dec. 29. 08:52
 2/7 A kérdező kommentje:
kitartásuk is
2011. dec. 29. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:

én nem tudom melyik típuson ültem párszor (nagyon finom, ránézésre mint egy arab, csak jóval kisebb)

De az nagyon jófej volt, könnyen tanult, kényelmes is volt, szóval nekem nagyon bejött, egy baj volt csak vele, hogy kicsi.

Meg kancák mellett ordít, de az megbocsátható.

2011. dec. 29. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
én egyszer lovagoltam welsh pónin, azt nem tudom milyen típus volt sajnos.. egy bajom volt vele, hogy nagyon kicsi volt. meg rohant de meg lehetett fogni, nem volt vészes. de ez egyéni, nem mindegyik fog rohanni :). amúgy nagyon jó fej ló volt, aranyos, mindig bújt. :)
2011. dec. 29. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A lovardánkban volt 4 welsh póni. Amit lovagoltak, az elég kis csökönyös volt. Mivel felnőtt nem ülhetett rá, hogy belovagolja, ezért nem lehetett annyira kiképezni. Fiatalabb gyerekek is lovagolták.
2011. dec. 29. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
a lótól is függ de amiket én lovagoltam azok nagyon engedelmesek és szerethetőek voltak . Egy póninál mi lehetne cukibb :) és az a jó benne h ha rálép a lábadra akk nem fáj annyira xd de attól függ kinek lenne a póni vagy te szertnél egyet ?:) mert csak az a baj h kicsit döcögösek szal aki hasfányos ne üljön rá :D
2011. dec. 31. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem welsh pónim van,130 centi.Én lovagolom be.Könnyen tanul,kezelhető.Terepen jól megy nagylovakkal.Ragaszkodó,de nem egygazdás.:)
2012. márc. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!