Pónin könnyebb megtartani az egyensúlyt szőrén vagy nagy lovon?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 07:26
1/11 anonim válasza:
Nagy lovon, ugyanis a póni sokkal rövidebbeket lép, vagyis sokkal inkább "ráz".
2/11 anonim válasza:
Többnyire nehezebb, de ültem már nagyon jó mozgású pónin, akin elég egyszerű volt, csak nem volt teljesen a méretem, így a csizmasegítségeket érdekesen kellett adnom.
3/11 anonim válasza:
Nagy lovon. Sokkal hosszabbakat, kényelmesebbeket lép. Ha egy pónin akarsz ügetni, az gyorsabban szedi a lábait, és kissebbeket lép, szóval teljesen rázkódik :D De amúgy aranyos a kapkodja a patáit :)
4/11 anonim válasza:
Kispóni úgy megy alattad min egy varrógép, 15 perc max és és le ráz ha nem vagy hozzászokva. :D A nagyblovon sokkal könnyebb mert kényelmesebb. Leszámítva azokat a lovakat akik dobálnak.
5/11 anonim válasza:
Kispóni is tud nem úgy menni mint a varrógép, hanem szépen, hosszúakat lépni. Igaz, nem ez az általános, de van ilyen is.
És nagylóból is van akinek olyanok a jármódjai hogy inkább nem ülnék rá szőrén.
6/11 anonim válasza:
Kis pónin sajnos nem ültem, csak csacsin. Sokkal jobban ráz, mivel apróbbak a lépései. Inkább a nagy lóra szavazok.
7/11 anonim válasza:
Nálunk van egy póni, elég kicsi. Rajta iszonyat jó szőrén, mert kicsiket lép, és az embernek még felpattani sincs ideje, meg nem is dob akkorát, hog pattanjunk. Nagylovon is kényelmesebb, de nekem valahogy a kicsi pónin könnyebb.
8/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és a pónin könnyebben belejöttem az egyensúlyba:) De télleg olyan kicsike volt, hogy 30 centi volt a lában és a föld között:))
9/11 anonim válasza:
hát attól is függ h a lónak mennyire áll kia marja , nem nagyon kényelmes egy vékony hátú ülni szőrén
10/11 anonim válasza:
bár pónin nem ültem még, de azt gondolom hogy rendes lovon könnyebb, mivel a póni kicsiket lép és sokat, ezért eléggé ráz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!