Szerintetek tényleg ennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Ma láttam ezt a hirdetést, nekem úgy tűnik mintha elírták volna az árát (egy nullával)... de lehet csak én tévedek.
2011. dec. 28. 22:10
11/19 A kérdező kommentje:
Nem bírtam már, rákérdeztem az eladónál és igen, tényleg 10 millióért szeretné eladni... azt hiszem inkább nézek egy másik lovat :)
2011. dec. 29. 11:39
12/19 anonim válasza:
Aki megveszi ennyiért, az meg is érdemli.
13/19 anonim válasza:
off, de gabka77, szerinted hol lenne még érdemes eladó lovakat nézni?
14/19 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi vagyok... áprilisig valaki megírhatná nekem :)
2011. dec. 29. 19:02
15/19 anonim válasza:
Jó a lovasok.hu is, csak jól be kell állítani a keresési feltételeket. Lovas újságokban is vannak hirdetések.
De sajnos sokat kell mászkálni, ha jót akarsz, meg ismerni a trükköket. Pl. nem drága autóval megjelenni nézelődni, mert az felnyomja az árakat. :) Ismerősökkel, 'barátokkal' is vigyázni kell, pár tízezer jutalékért a szemedbe hazudnak, hogy rád sózzanak valami kolbászt. Az ilyeneket, akiket megsütött a nap, meg hamar átlapozni.
16/19 anonim válasza:
Aki azt irta hogy 10milliort olimpia lovat lehet venji latszik hogy fogalma sincs a lo arakrol az a lo ami az olimpian szerepel tobb millio eurot er , nem10milliot , annyiba az a1 a2 lovak kerulnek nekem isvan parilyenlovam ennyi penzert nem igazan lehet jot kapni , a jobb lovak 100 ezer euro folott kezdodnek az ilyen 40-50 ezer euros lovakat nalunk a loapolok szoktak lovagolni !Egyebkent a 0 nagyon jo stilusban ugrik!!
17/19 anonim válasza:
Drága, az A1, A2-es lovak 5 milla alatt mennek. Nézz már szét a piacon...
Aki meg lovat keres: mezőgazd. lapok hirdetései, de legjobb ismeretség útján.
18/19 anonim válasza:
A napokban kelt el Kiskunhalason egy 4 éves, belovagolt, extra származású, kiemelkedő ugróképességű paci 650-ért. Láttam nyereg alatt meg szabadonugróban is.
19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nehéz kifogni egy ilyen alkalmi vételt, főleg ha az ember nem is találkozik hirdetéssel.
2012. jan. 1. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!