Mit gondoltok erről a két lóról? Csak hobbi lovaglásra, versenyzések nélkül.
Lovat szeretnénk venni, 14 éves vagyok, 5 éve lovagolok, nem vagyok kezdő. Kis termetű lóra gondoltunk, mivel én sem vagyok valami hű de nagy. Szóval...? Versenyzésre nem készülök!! Ellene vagyok, ill. külföldre sem készülök.
1. ló: magas marú, a hátsó bal lábát hülyén tartja és a nyaka is vékonyka.
2. ló: nem arányos nagy nyak és feje van a teste meg kicsi, a háta is rövidnek tűnik..az első képen lóg a hasáról a szalma amit igen egy ápolással meg lehet oldani, de ha így rakják fel az internetre akkor el tudom képzelni hogy általában hogy néz ki a ló..
3. ló: az orrán az un:'cigány' zabla van ami általában azt jelenti hogy nehezen kezelhető..ezenkívűl csapott fara van és meredek a csüdje is.
4. ló nem látszik belőle semmi de nekem nem tetszik.
Én vagyok az, aki az előző oldalon linkelt neked először lovat, azt a fakó heréltet, akire azt mondtad, hogy már régóta fent van.
Nem feltétlenül azt jelenti, hogy szar ló, mert senkinek sem kell, lehet, hogy azt, hogy a gazda nem adja oda mindenféle p*csfejnek...
Sajnos egyik képet sem tudtam megnézni, de ahogy láttam a kommentek azok alapján nem túl jónak tűnnek a lovak. Szerintem olyan 6-12 éves ló között válassz. Most néztem meg kettőt. Az egyik gidrán, nekem is ilyen lovam van és meg vagyok vele elégedve, szóval a ló: [link]
Ennek a lónak, ha jól láttam vannak papírjai és még az ára is megfelelő főleg úgy, h már nem tudsz venni egy szép, jó vérvonalú, megfelelő korú pacit.
A másik pedig 13 éves az is nagyon gyönyörű ló. Szép a külleme is, ajánlom neked és ennek is nagyon jó ára van és még a kora is jó, aprópó és a kép : [link]
Szerintem nézd meg őket, ha még nem vettettek lovat. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!