Milyen lovat ajánlotok hobbi tartáshoz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 16:01
1/9 anonim válasza:
Nos,ez több mindentől függ. Pl. a hely,hogy mennyi pénzetek van az eltartására,egyebek...De egyébként egy egyszerű félvér ló is megteszi.Szerintem több szempontból is megfelel!
2/9 anonim válasza:
Olyat, ami megfelel a lovaglótudásodnak, pénztárcádnak és megfelelően tudod tartani.
Olyat, akivel jól kijössz, tudod kezelni.
3/9 anonim válasza:
Furiosot, vagy magyar félvért ajánlok.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ!
Tulajdonképpen egy kényelmes viszonylag könnyen kezelhető lovat szeretnék. Melyik fajtákra igaz ez?
2011. jún. 14. 16:25
5/9 anonim válasza:
Az egyedek különbözőek fajtán belül.
Nekem 12 éves MFV kancám van, ami papírforma szerint nyugodt, kenyérre kenhető. na az enyém nem.
Barátnőmnek ATV-je van, 4 éves, mén. Na azt meg kenyérre lehet kenni, még sárló kanca mögött is el lehet lovagolni.
Az ilyenek csak akkor derülnek ki, ha megnézed a lovat.
De ne egyedül, hanem edződdel, állatorvossal.
7/9 anonim válasza:
minden lónak egyénisége van. nem mondtad meg hogy nagyot vagy pónit szeretnél e. ha nagyot akkor én a gidran-t ajánlom, megbizhato fajta. póni közül a shetlandi,
8/9 anonim válasza:
Hobbinak minden ló jó, attól függ hogy hozzád meik áll közelebb ,vagyis meik tetcik ,mert olyat hiába veszel ami neked nem tetcik.
9/9 anonim válasza:
HINTALÓ!!! NEM DRÁGA ETETNI....XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!