Miért csak lépésben megy a támaszkodtatás?
Azért mert tudatlan vagy és béna.
Edző luxus? Akkor ne lovagolj.
Helyedben az internet helyett könyveket olvasnék.
Olyan nincs, hogy lépésben támaszkodik, ügetésben meg nem..előbb fog, vágtában és ügetésben mint lépésben. Lépésben való támaszkodás HELYES! valódi támaszkodtatás a legnehezebb, mert ugye nincs negyon meg az előfeltétele,lendület. Amit te lépésben támaszkodásnak hiszel, az egy hamis krágli lesz, csak ennyit szerettem vna hozzá fűzni.
Amúgy ne akard egyből kerekíteni a nyakát, csikót először hosszabb! száron előre lefelé kell nyújtatni a nyakát. Ennek módszerét megtalálod a Lovasoktatás kézikönyve című könyveb, azért írom igy, mert azért pár oldalt nincs kedvem begépelni:) amugy a könyvet ingyen le is lehet tölteni
Tudnál mondani egy oldalt, hogy honnan tudom letölteni?
Amúgy köszi. A probléma megoldódott. Átmentem egy másik lovardába, egy jó edzőhöz akinél kiderül, hogy túl erős a kezem ügetésbe és rövid szárat fogok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!