Mennyi a ló vágóhídi ára kilogrammonként!?
Ez a szegény ló nem érdemli meg azt a kegyetlen sorsot amin gondolkodsz!
"S ha eljön a nap drága gazdám, amikor többé nem lehetek hasznodra, ne hagyd hogy bajomat böllér kése orvosolja."
Vidd le az árát 150 re és ha úgysem veszik meg hát akkor millió ember él az országban aki örülne ennek a lónak és még évekig szerető gazdája lenne és megadná neki a megérdemelt "nyugdíjas" éveket. Persze tudom hogy a mai világban a pénz beszél sajnos, és nem a tettek de vedd szem elé szegény ló jövőjét. Szerintem azzal is jól jársz ha csak örökbe adod mondjuk egy gyereknek, családnak, kezdőnek.:)
Istenem ! Évekig szolgált Téged, és Te eldobnád mint egy zsebkendőt...
Esetleg Náluk nem lehetne megpróbálni elhelyezni? (ha az eladás nem sikerülne)
Nem tudom pontosan hogy működnek, de talán egy kérdét megér...
Majd egy éve hírdetem a lovamat aki 3 éves múlt egészséges kanca. Alig akadt jelentkező,de meg ne fordult a fejemben,hogy valaha vágóra adjam ! Ennyit megérdemel ő is. Pedig nekem is jó lenne ha eladnám! De akkor inkább itt öregszik meg nálam ha nem viszi el senki!
Basszus ha csak 3-4-5 éve van nálad a ló,akkor is szolgált és valószínűleg mindenben társad volt! Nem akart meggyilkolni és ezért te se akard őt megölni!
A ló mint minden élőlény is érez. nekem is van 3 lovam és tudom milyen. Életemben nem ettem még lóhúst és nem is fogok. Ez olyan lenne mint jha téged küldene egy ló olyan helyre ahol éhezned kell, hót seb lennél, aligha kapnál vizet, kínoznának, kis helyre össze lennél zárva a többiekkel, míg el nem jön a vég.
Itt láthatsz két videót, egy szomorút, és egy boldogat.
kezdeném a boldoggal:
https://www.youtube.com/watch?v=xpCB9wB54v0
itt pedig a szomorú:
https://www.youtube.com/watch?v=8V8gYcXY5s0
itt meg van amit mind ki szerettem volna ide írni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!