1/18 candykiller válasza:
LOL:DDD made my dayxDD
hogy válaszoljak is:AZÉRT MERT HÜLYék-.-"""
2/18 anonim válasza:
Mert mi ezzel a baj? Lady Gaga, és? A ló úgysem tudja, kicsoda.
3/18 anonim válasza:
Nem tudom, de erről eszembe jutott:
-Hogy hívják a női libát?
-???
-Lady gágá
4/18 anonim válasza:
Szerintem a lovat ez tökre nem érdekli... A kislány meg had örüljön.
6/18 anonim válasza:
Én ismertem egy lovat, úgy nevezték hogy Irgalom. Meg volt egy másik, az meg Isten csapása. Meg volt olyan is hogy Romlandó. Ez nem egy lovardából jött össze, számos tanyán voltam.
7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: azok nevek mégis csak normálisabbak nem?!
2011. dec. 17. 14:33
8/18 anonim válasza:
Isten csapása :D vicces
Kérdező, mi bajod a Lady Gagával? A lónak tök mindegy, a gazdája nyilván örül, hogy a kedvencéről van elnevezve a lova, egyébként meg jobb lenne mondjuk a Bimbó vagy Pejkó vagy mit tudom én :) ???
9/18 anonim válasza:
Hát azért a Lady Gaga még elég finom. Lehet hogy Lédinek becézik. Nem hiszem hogy így hívják. Ezek a hosszú nevek csak formanevek, sose használták őket, csak így vannak elkönyvelve.
10/18 anonim válasza:
Hát nem tökmindegy hogy hívjáák??Te meg mit foglalkozol ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!