Vélemény? És akkor még mosolyog is! -. -" Én verném így, mosolyogva.
De láttátok a lovat?? Amikor elrohan lovastól? Látszik az egész mozgásán, hogy hülyének nézi a csajt, és nem veszi komolyan. De van még egy videója, ahol a ló állandóan bakol a csaj amikor el akarja indítani. És a lány ezt élvezi.
Amúgy így a ló nem is tudja már hogy miért kapta, szerintem.
Hát ez egy teljesen rossz megközelítése a dolognak :) .
Menjen be a ménesbe ! én ott próbálja meg megverni a lovat.. földről, úgy hogy fogja a szárat könnyű -.-"
hát annyit tudtam tenni hogy bejelentettem ellenőrzésre az oldalnál ..
Igen . Nem érdemli meg ezt a szép lovat.. ha nekem ilyen lovam lenne :)...
nagyon szeretnék egy ilyen pacit .
Ez már ne is haragudjatok nem a ló hibája,nem kéne büntetni!!1.Látszik ,hogy a hülyegyerek nem tud lovagolni,vágtába is belehajszolta a lovat előkészítés helyett.
2. Azért akasztott ki a ló mert beleállította a sarkantyút az oldalába ,vélhetően érzékeny oldalú lóról van szó ,így nem is lenne indokolt a bökő használata ,ezeken túl ha hátul maradt volna a válla és nem dől előre akkor fenn maradt volna . Már ne is haragudjon a világ de ezért nem a lovat kell büntetni ! De hamár mindennkép büntetésre kerülne a sor, arra nem az a megoldás,hogy a pálcával elkezdjük a földről ütni a lovat(fentről nem meri) ,hátraléptetést kéne alkalmazni!És a pálca egyébként is a segítségek pontosítására való nem erre ! Menyi hülye van!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!