Vélemény? És akkor még mosolyog is! -. -" Én verném így, mosolyogva.
velem is volt már olyan, hogy direkt lepakolt bakkolással, és nem volt nálam pálca, de rögtön visszaültem, kaptam egy pálcát, és amikor megint emelgette a hátulját, akkor használtam a pálcát. Két ilyen után alattam nem bakolt többet.
De földről elverni, ez undorító. És az a hüle irritáló mosoly!
A csaj vélhetőleg azért mosolyog, mert többedszer rakta már le a ló. Az, hogy miután minden ok nélkül lepakolja a lovasát a paci, mindenképpen megtorlandó, a formával nem értek egyet. Ha a csajnál ott a pálca és leesés után azonnal rácsap egyet a lóra, az teljesen rendben van, ugyanis nemcsak a lovasnak, a lónak is rendet kell tanulnia. Ez így elég hülyeség volt, viszont azért ne szakadjon meg a szívetek, alig kapott a ló, meg se érzi szinte. A nagyobb baj, hogy elengedte a kiscsaj, ebből legközelebb az lesz, hogy nem csak ledobja, hanem azonnal el is szalad.
Azzal egyetértek, hogy a lovat büntetni kell, ha nemkívánatos dolgot művel, viszont a büntetésnek azonnalinak, határozottnak és rövidnek kell lennie, utána pedig folytatni a munkát haladéktalanul. Ez itt nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!