Van ilyen lovarda Budapesten?
Figyelt kérdés
Szóval keresek egy olyan lovardát, ahol vasárnap is lehet lovagolni.
Köszi a válasszokat!
2011. dec. 11. 10:52
2/12 A kérdező kommentje:
de melyiki az
2011. dec. 11. 13:45
3/12 anonim válasza:
Mindenhol lehet vasárnap lovagolni xD A lovarda egy olyan hely ahova akár mikor bemehetsz. Egy ilyen hely nem lehet zárva. És ha saját lovad van? Muszáj lovagolnod.
Amúgy: Legyél egy kicsit önálló és nézz szét a neten. Könnyebb lesz ha a kerületet is megadod.
4/12 anonim válasza:
Csömörön és a 16. kerben is vannak, szinte mindegyik!
5/12 anonim válasza:
én is csömörre járok, és lehet vasárnap is lovagolni.
6/12 anonim válasza:
Mi van hozzád közel? Merre laksz?
7/12 anonim válasza:
Szintén Csömörre járok (XVI.ker. mellett) és van vasárnap lovaglás, de szerintem bármely más lovardában is...
8/12 anonim válasza:
vasárnap van általában,ahova én jártam lovagolni ott több ló volt és a lovarda lovainak fele pihent vasárnap, de volt szabadnapjuk,viszont ahova msot járok ott a hétfő szabadnap nekik,tehát akkor senki sem lovagol
9/12 anonim válasza:
Utolsó!
A Favorit lovardába jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!