Ez a csaj meg mit csinál?
az egyik ismerősöm ismerőse. most néztem a facebookon. kicsit meglepődtem. KOBAK NÉLKÜL! A KEZÉT KELL NÉZNI FŐLEG!
az oké hogy engedsz a kézzel, de ekkorát nem kéne...
mi a véleményetek?
Az ugrási stílus..háát.
De kobakot én se hordok SOHA!!
Szerintem ő egy olyan lovas akinek vagy saját lova van vagy saját bejárása, és nem olyan h 60-90 percet mérik stopperrel aztán meg kidobják és fizessen.
Szerintem egyszer-egyszer felpattan szórakozni, már rég óta csinálja látszik h nem fél és biztosan ül a lovon, mintha oda született volna.
" A kobak téma nem mindenhol kötelező, sok olyan lovardát ismerek ahol nincs se edző se kobak használati kötelezet."
A kobak nem azért kell, hogy megfelelj a lovardai előírásoknak, hanem hogy a koponyacsontod helyett a kobak törjön. Csúnyán vérzik ám, meg fáj is, meg ha kiesik az agya az embernek, akkor elromlik. De ha csak megütöd is, olyan vérrög keletkezhet, ami elzárja az agy egy részét, és mondjuk életed végéig egy magatehetetlenül fekvő csorgó nyálú zombi leszel.
Lehet edző nélkül is lovagolni, hobbizni, terepezgetni, én is úgy csináltam, de időről-időre érzem a hiányát a szakértő segítségnek.
Persze mindenki úgy szúrja el a saját életét, ahogy akarja, de onnantól kezdve, hogy egy állatért is felelős, már nem csak róla szól a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!