Vélemény erről a lóról? Esetleg észre vehető hibák?
2011. dec. 7. 10:17
11/22 anonim válasza:
Nem látszik semmi jelentős hiba rajta,ez egy átlagos hoby lónak tünik első ránézésre,a 2. képen szépen támaszkodik bár én úgy látom,hogy picit nyitva a szája ami nem egy jó,puha, zárt szájszerkezetű lóra vall (lovaglásilag).
12/22 A kérdező kommentje:
Na és a 3. képen??
2011. dec. 7. 14:49
14/22 A kérdező kommentje:
Igen!! A két mellső lába igazából...
A lábai O alakban görbültek és előre vannak esve ami nem igazán látszik a képeken. Nem lehet rajta csak lépni. Nem fáj neki, de kellemetlen lenne magasabb jármódban erőltetni.
Az ok: A sok ágaskodás!
2011. dec. 7. 15:08
15/22 anonim válasza:
Akkor ezt majd mondom is két lelkesen lovat ágaskodásra bíztató ismerősömnek.
16/22 A kérdező kommentje:
Nyugodtan!
2011. dec. 7. 15:11
17/22 anonim válasza:
Szegény eléggé csúnyák a lábai :/
18/22 anonim válasza:
Az első két képen nagyon tetszik! Szép kis ló! Az utolsó képen képen igen, látszik a hiba, de attól még nekem tetszik. Venni nem venném meg, de amúgy valamiért megtetszett.
19/22 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szép, és Arab telivér! De teljesen úgy néz ki ment egy andalúziai és arab telivér keveréke sztem. :))
2011. dec. 7. 17:52
20/22 anonim válasza:
én csak az első 2-őt néztem. A 3. képen már valóban látszik a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!