Mi történhetett, miért nem megy már?
Üdv mindenkinek!
Kezdő szabadidomító vagyok, még nagyon az alapoknál járunk a lovamnál, a meghajlást gyakoroljuk egy ideje. Gyönyörűen ment neki eddig, aztán egyik napról a másikra teljesen megváltozott... Most már se almával, se semmivel nem megy, és tényleg nem tudom mitől, semmit se csinálok másképp, mint azelőtt. Mindig sok dicséretet kapott, egy kis nasit is, és látszott rajta, hogy élvezte, szívesen csinálta, tudta, mi a dolga. Most meg nyújtja egy kicsit a nyakát, aztán hagyja a fenébe. És tényleg egyik napról a másikra... Mi történt vele, miért nem megy már? :(
Kicsit aggódom, mert tudom, hogy ez nem normális, de fogalmam sincs, mi lehet a baj...
Légyszi normális válaszokat, tényleg csak nemrég kezdtük, és hirtelen tört meg az egész, nem tudom, mitől...
Első:
Köszönöm, megpróbálkozom.
Második:
Igen, én is erre gondoltam, és ezért félek is... =/
De alapvetően viszont nem sánta, megy rendesen, szóval nem értem... Mi húzódhatott ott meg neki?
A másik viszont, hogy ezt a meghajlást répatornának is hívják, akkor azért csak nem olyan rossz... Mert elvileg csak megnyújtja neki a hátizmait, nem?
Egyébként semmi rossz nem érte, amikor lent volt a feje, ez tuti.
A bemelegítés tényleg fontos.
Egy apró kis fájdalom is elég ahoz,hogy a ló összekapcsolja,hogy a meghajlással fájdalom jár. A másik meg lehet,hogy tényleg unja :)Ne csináld 50x egymás után,tegyél közé egy kis hátralépést,engedd körre,sétálj vele egy kört. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!