s képekből sokminden nem derül ki pl a lábállásából, felépítéséből. érdemes lenne kérned a tulajtól egy olyan képet, ahol betonon van szabályosan felállítva és minden oldalról lefotózva, plusz egy-két videót a mozgásáról, lovas alatti viselkedéséről.
mivel itt kérdezel, gondolom nincs nagy tapasztalatod. ezért nem túl jó ötlet egy csikó, főleg, ha még sokat kell tanulnod. ha meg is veszed, az árának még kb az 1-2xesét rá kell fordítanod egy belovagló fizetésére.
a képekből úgy gondolom, ridegben van, érdemes lenne továbbra is így tartani, mivel a legelőről boxba kerülő lovak egy kicsit mindig "összeesnek"
Köszönöm a választ.
Ő az én lovam,csak még sose adtam el lovat és nem nagyon jelentkeznek. De akkor teszek fel olyan képet ahol mindene látszik :)
Hátha több lesz a jelentkező :)
első vagyok :)
igen, így már jobb, legalább a viselkedéséről képet kaphat az esetleges vásárló. ha lesz időd, még mindig érdemes lesz kiegészíteni egy szabályosan felállított képpel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!