A ló 10 éves. A ló származása ismeretlen (bocs, ez a "holland útleveles" meghatározás nem jelent semmit) A ló fogatozott - versenyzett is fogatban éveken át. A jelenlegi tulajdonos "családi okok" miatt adja el a lovat - de ugyanez a "családi ok" nem zárja ki, hogy másik lóra tegyen szert ehelyett. A linkelt oldali képek és a név szerint rákeresve NEM az eldó lovagolja a lovat.
Minimum gyanakvó lennék, és nagyon sok a 1,7 MHUF egy 10 éves fogatban agyonhasznált lóért.
Én csak a családi okokra mondanék valamit, az előttem felszólaló miatt. Mi adtunk el azét lovat, mert az értékéhez képest nem tudtuk kihasználni, a "karban tartása" több pénzt vitt el, mint amennyit rá szerettünk volna költeni, így vettünk helyette egy olcsóbb, és lovaglásban egyszerűbb hobbilovat.
A többihez pedig nem tudok hozzászólni:)
Első válaszolónak: Ne beszélj már hülyeséget ha nem értesz hozzá!!! 1: 4 éves korától versenyezig díjlovaglásban(ezt írja) most 9 éves a ló,tehát már jelentősebb ideje,nem egyik napról a másikra tették át díjlovaglásba,ez a képeken is látszik.És egyáltalán nem néz ki úgy mintha agyon lenne fogatozva
2: A fogatlovak közül,nagyon sok olyan van ami alkalmas díjlónak is megfelelő átlovaglás esetén.
Kérdezőnek:Nagyon szép,jó kötésű ló,Jól mutat feligazítva,látszik ,hogy szépen erőteljesen használja a hátulját (ami igazolja az eladó írásait,) a 2. kép alapján én azt mondanám ,hogy szép nagy vállszabadsággal rendelkezik,nagyon jó a nyakillesztése.Engem egy kicsit zavar ,hogy hosszú a háta de mondjuk ez egyéni probléma én a rövidebb lovakat szeretem van aki pedig a hosszabbat.Összeségébe a képek alapján egy jó középkategóriás ló lehet (ahogy írják is) ,a fiatalsága és a neme is mellette szól ,de ha meg akarnád venni azért érdemes alaposabban megnézni mert kép alapján nem lehet 100% -ig megítélni a dolgokat.
Első vagyok, aki nem ért hozzá :D
1. a ló három, azaz 3 hét múlva 10 éves
2. a hirdetésben a képen a ló NEM 9 éves, két különböző lovas lovagolja, mindkettő "magas"????? khm.....
3. miután annyira nem értek hozzá, ezért megkerestem a lóról és az előző tulajdonosról, valamint a jelenlegi tulajdonosról és a lóról, az interneten fellelhető képeket, információkat. Ezek mindenki számára nyilvánosak.
De biztos nem értek hozzá, csak már próbáltak átverni, és pont ez a módszer (az internetes ellenőrzés) segített 1. megmenteni a pénzem 2. még egy felesleges 200km utazástól is megmenekültem :)
Amúgy meg, mindenki arra költi az 1,7 millióját, amire akarja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!