Miért ilyen az ismerősünk?
Van egy 3 éves csikója meg a csikónak az anyja ő 13 éves.
Múltkor mondtam, hogy kiszeretném vinni a csikót a karámbam, hogy foglalkozzak vele és elkezdi nekem mondani, hogy ne vigyem ki mert el fog rántani a ló, meg mit csinálnék kint vele meg stb.
Bezzeg mikor kint van barátnőm akkor megengedi..
Meg amúgy se csinál semmit a ló , múltkor is otthagyott minket barátnőm mert megy kutyázni és tök nyugodt volt a ló. Amikor meg mondom az ismerősömnek akkor mintha meg se hallaná..
Jó, tény , hogy nem vagyok olyan nagyon erős.
Meg barátnőm is alig jár ki, és amúgy is szeretnék egy kicsit "önállósulni".
16/l
Ő lova, azt csinál, amit akar. Azt viszont nem nagyon értem, hogy te miért veszel más lovára kötőféket?
Lehet én vagyok furcsán összerakva, de baromira nem szeretném, ha egy ismerősöm bármelyik lovammal saját lovacskásat játszana. Mondjuk vagyok elég karakán, hogy az elején rögtön ezt tisztáznám is.
Szerintem az ismerősöd egyszerűen nem szeretné, ha a lovát piszkálnád, csak nem akarja a szemedbe mondani.
Nem a te lovad,fogadd el.
Ha ketten vagytok nem történhet akkora baj vagy ha megtörténik akkor ketten vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!