Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hol tudnék egy jó hucul lovat...

Hol tudnék egy jó hucul lovat venni? (Lovas íjászathoz szeretnék. ) Esetleg az aktuális árak? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vagy van egy másik csikó,ugyanitt a ménesben,azzal késöbb lehet majd a kancát pároztatni. Az sűrűbb,huculosabb csikó. Esetleg képet tudok róla küldeni !
2011. dec. 3. 12:00
 12/13 anonim válasza:

Ménest találsz: Jósvafőn a Nemzeti Parknál, Dr. Magyar Gábornál és akár Szigetcsépen is (itt lovasíjászkodnak is huculon). Kérdés, hogy merre laksz?

És ha a hucult választod, akkor jó kis lovasíjász lovad lehet :) Szerintem ragaszkodj hozzá, hogy tisztavérű legyen!

2012. jan. 10. 14:26
 13/13 anonim válasza:

Most látom, hogy azt is kérdezted, hogy milyen tapasztalataink vannak.

Nos a hucul szerintem a tökéletes hobbi ló. Egyedenként persze előfordulhatnak eltérések, de általánosságban azért elmondható, hogy szívós fajta. Jól bírja a rideg tartást és szénán is el van egész évben. Tulajdonságait tekintve sok minden szoktatás kérdése is, például sokan gondolják, hogy lusta jószágok...szerintem robbanékonyak és gyorsak, csak megfelelő motiváció kérdése. Azt ne várd tőlük, hogy a karámban körbe-körbe zakatolva megtartsák a motivációjukat, a monoton munkát viszonylag hamar megunják és onnantól nehéz őket meggyőzni, hogy nem nekik van igazuk. Inkább terepre való lovak ezek :) De lovasíjászatra is tökéletesek, gyorsan tanulnak, a hangokat nagyon hamar megszokják és imádnak végigrobogni a pályán :) Ha további infókra van szükséged (esetleg szeretnéd kipróbálni a fajtát) akkor írj!

2012. jan. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!