Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Eladtuk az egyik lovaonkut....

Eladtuk az egyik lovaonkut. Nagyon hiányzik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Eladtuk elég messzire a lovunkat! sok volt ná;unk a ló, de helyébe vetteünk egy másikat!

A ló helye nekem nem nagyon tetszik :( Van mellete egy tartka ló és bocik is közel vannak hozzájuk...Kocsiba fogják majd a lovunkat és megvan kötve meg karámba sem lesz kiengedve...Ngyon sajnálom és szerettem is meg nagyon szép ló volt...Mit csináljak? Nem rosz hely az nemki..nem lem haragszik ránk..? Meg az én lovam legjobb barátnpje volt és nagyon konyíit a lovam mivel az új ló mellé került!!! Nem rossz neki..? Nem fejelt minket?

2011. nov. 27. 21:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi..Hát nem nagyon fájt a lába..de őszintén nem használtuk a lovat..mert otthoin van 8-és a családba 4-en vagyunk..esóm kapott egy ugartó lovat...
2011. nov. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!