Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudtok Budapesthez közel jó...

Tudtok Budapesthez közel jó és ha lehet olcsó lovardát?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni lovagolni, csak még nem találtam olyan helyet ami kedvező lenne! Ti hol tanultatok meg lovagolni? Nem kell hogy Bp.-en legyen jobb is ha vidéken van, csak ne legyen annyira messze. Budán lakok, és jó lenne ha úgy fél/háromnegyed óra alatt odaérnék.
2011. nov. 20. 13:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akkor én is szombaton megyek háromnegyed kettőre!:-)

Az utolsó válaszolóval abszlút NEM értek egyet!!(Ne haragudj utolsó válaszoló!:-))

Azt nemtudom, hogy tömegközlekedéssel oda tudsz- e jutni, de ha megnézed a honlapjukat, akkor azthiszem, hogy ott rajta is van!

Szerintem ebbe a lovardába nagyon jó az oktatás a lovak nagyon jók és nagyon kényelmesek is!!!!!!:-)

Ezt garantálni tudom!

De ha meg nem tetszik az sem a világ vége, mert akkor nem mész többet!

Egyébként akkor szombaton már hárman jöttök?

Az oktatónak meg csak annyit kell mondanod, hogy még nem tudsz olyan jól lovagolni, ezért futószárazni szeretnél, és először vagy itt.Kb. ennyi

Ja és Tamást kell keresned!

2011. nov. 20. 18:41
 22/28 A kérdező kommentje:
írtam privátba!:)
2011. nov. 20. 18:50
 23/28 A kérdező kommentje:
az "utolsó válaszolónak" pedig köszönöm a válaszát!:) majd meglátjuk!
2011. nov. 20. 18:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Én Csömörön tudok egy tök jót, nincs tömegoktatás, és sok ló sincs, viszont garantáltan nem mentek osztályban 3-nál többen :) Lelkiismeretes oktatás,és ha egyszerre kevesen vagytok, jobban tudnak rátok figyelni :)
2011. nov. 20. 21:09
 25/28 anonim ***** válasza:
A Csömöri lovardát hogy hívják?
2011. nov. 20. 21:27
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek :) majd körülnézek a felsoroltak közül!:)
2011. nov. 20. 22:40
 27/28 A kérdező kommentje:
igen és hogy hívják azt a Csömöri lovardát, a kurucz lovarda?:) mert azt is megnézném!:)
2011. nov. 20. 22:55
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem, ez egy kisebb, kicsit messzebb van mint a kurucz, de sztem jó :)

Magánban megírom nektek, ha érdekel, csak írjatok rám ti :)

2011. nov. 21. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!