Tudtok Budapesthez közel jó és ha lehet olcsó lovardát?
Nem-nem dehogyis, nem véletlen mondtam, hogy nyugodtan kérdezz, és továbbra is azt mondom!
Természetesen MINDENHEZ jár oktatás!:-))
De még mondasz egy pár szót a hármotok lovastudásáról?
Köszi!
és már megterveszted, hogy mikor fogsz menni?
Én hetente 2x járok lovagolni, de eleinte heti 3x.
Szombat délután kevesebben vanak, mint vasárnap délelött.
Egyébként szombaton 2-re, azaz háromnegyed 2-re szoktam menni, ha van kedved akkor gyere te is akkora.
Jó az úgy neked?
Nem szeretném lehúzni a Favoritot: De ha színvonalasan szeretnél tanulni LOVAGOLNI, és nem csak utazni rajtuk, akkor ne oda menj. :) Persze ebben az esetben én kapásból nem is lovardát ajánlanék, hanem magánedzőt, mert ma már minden lovardában futószalagszerűen megy az oktatás, de igaz ami igaz, olcsóbbak mint egy magánedző... Olcsóbb, és ez a minőségen is meglátszik.
De ha már mindenképp lovarda, akkor én tényleg nem szeretném lehúzni a Favcsit, de tapasztalatom szerint oktatásilag az még a lovardák között sem hág túl magasra :S
Az osztály jóindulatúan szólva is csak egy döcögős vonatozás, ahol aztán azt csinálsz amit akarsz, az a ló így is úgy is jól fog neked menni, az ügetésüknek lebegési fázisuk már kb. nincs is...
Persze a társaság, a hangulat tök jó, megvan a kis csapat, stb, de lovaglás ügyileg... Hát, én meggondolnám... Illetve meg is gondoltam, ezért jártam oda olyan rövid ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!