Egy sodrott csikóból válhat a későbbiekben jó ló?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 07:09
1/6 anonim válasza:
Mért ne válhatna? Csak magasabb szintű versenyen nem lesz esélye.
2/6 anonim válasza:
Buta kérdés, de a válaszom igen. A sodrott ló nem rosszabba többinél, de ahogy egy ügető nem épp a legalkalmasabb a levade végrehajtására, úgy a shire sok lesz elit ugróló. Mindegyik lónak megvan, hogy mire alkalmas. A sodrikat sokan szeretik, mert finomabbak, mint egy igásló, de mégis nyugodtabb természetűek. Minden csak nevelés kérdése.
3/6 anonim válasza:
*sok helyett se -t akartam írni. Bocsika :)
4/6 anonim válasza:
Nálunk van egy sodri, iszonyat jó!!! Óriásikat ugrik, szerintem B2-ig simán elmenne hiba nélkül... Nagyon jó, nyugodt, kedves, jóindulatú, egyszer nem szegült még ellen, nem fél, nem ijedezik..
5/6 anonim válasza:
Az attól függ mennyire sodrött, mert ha nagyon ,az inkább kocsiba jó, ha csak ugy mondjuk hogy van benne egy kis fröcs ,ahogy mifelénk ,azt lehet bármire fogni, javitok majdnem bármire.
6/6 anonim válasza:
Én egy herélt sodrott lovon lovagolok (kezdő vagyok), és néha nagyon "népművészeti cserépedényként" viselkedik, de olyankor vagy a pálca segítségével valahogy megnevelem, vagy felül rá az oktató, és utána úgy megy mint a kisangyal! :DD Egyébként nagyon szeret rosszalkodni, és szószerint egy kis éhenkórász! Barátnőmet pl. ügetésből bevitte az istállóba, és tök nyugodtan beállt a helyére! xDD
Amúgy én azt gondolom, hogy minden ló másmilyen, így a sodrott lovak is mind másmilyenek, egyik sem ugyanolyan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!