Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Okozhat ez még problémát a...

Okozhat ez még problémát a későbbiekben? Akvárium.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma reggel mikor bekapcsoltam az akvárium világítást, fél perc után el kezdett le fel kapcsolódni, odamentem megnéztem és láttam hogy volt pár vízcsepp a töveinél és a csövön is. 2 perc után abbamaradt és azóta világít. 2 hetes kb. az akvárium, mit csináljak ezzel a problémával? Tegnap lett teljesen feltöltve, most 3 cm van a tetőtől az akváriumig, eddig kb. 5 volt úgy nem volt ilyen gond, de nagyon csúnya volt, hogy a csík látszott. Valamint vizesedik az egész műanyag tető ! a képen bal oldalon látható kis fehér izé is. [link]

Mit lehet tenni, vagy nem kell vele foglalkozni?

2011. jún. 14. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Valami kontakt hiba lehet, de nem valószínű, hogy avíz miatt.

Mindenesetre az etetőnyílást vedd le, hogy ne párásodjon annyira.

2011. jún. 14. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Páramentes a foglalat, nem a víz okozta a villogást. Inkább a hagyományos előtét a hibás, vagy valamilyen elektromos hiba. Ilyenkor kapcsold le, majd újra fel. Az is segít, ha kiveszed a csövet és felrázod. Nem kell foglalkozni vele, sajnos általában a leggyengébb alkatrészekből dobják össze az ilyen tetőket.
2011. jún. 14. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!