Ez a gyógyszerek miatt vagy a gyulladás miatt lett? :SS
Figyelt kérdés
Szóval egy lónak a lovardában begyulladt a szeme, gennyes volt és válladékol rendesen. Az orvos felírt különböző szmcseppeket és gyuladás cssökkentőket. mi azt adagoltuk is szépen a gyulladás visszahúzódott de a szemére megvakult. 21 éves a ló.. Nagyon jó ugróló volt, de így kell neki befejeznie a karrierjét. :/ Nem értem miért lehetett...2011. nov. 6. 10:39
11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy így 21 évesen itt ért véget a versenyzése. Semmi értelme erölteni, pláne nem ugróba. Mire jobbról közeledő akadályt észre venné már késő lenne! :/ Jobb ez így neki is, amúgy is vége lett volna már ennek a versenyzés dolognak. :( :)
2011. nov. 6. 16:33
12/13 A kérdező kommentje:
Basszus már!!! :(( Ma reggel vettük észre hogy egyik szemére se, lát, csak nagyon nagyon kicsit. Éppen hogy azt érzékeli hogy ne menjen neki a cölöpnek. Nem tudom lehet-e még vele valamit így szinte teljesen vakon kezdeni. A betegsége, autoimmun betegség. Az a furcsa hogy nem terjed te a társa akivel egy karámba és boxba van (dupla boxos) az is szintén autoimmun betegségbe vesztette el az egyik szemét!!! :( Szerintetek mit lehet még vele így csinálni. A nap nagy részébe úgyis a karám közepén áll vagy a karám fának "dől" hogy érezze hogy hol van!! Bár úgy tűnik elfogadta hogy nem lát!! :(
2011. nov. 20. 12:52
13/13 anonim válasza:
oh :/ nagyon sajnálom! hogyha ez nem javul...akkor szerintem altassátok el! sokkal jobb lesz neki is, hidd el! de még várjatok pár hetet,hónapot...hátha jobb lesz! jobbulást neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!