1ébként ha az árnyékot figyelitek a ló már akkor sunyított, mikor a lány csak nyúlt felé.
(előző voltam)
De, tudhatjuk hogy nem okoz neki fájdalmat. Nézd meg a ló mozgását, eleve agresszívan lép fel, csak eleinte még tűrtőzteti magát és megpróbál elhúzódni, érintésre viszont rögtön támad. Ilyet én csak kivadult lovaknál láttam eddig, bár azok inkább rúgtak, azt viszont keményen.
Tehát a gond itt a lóval van, de közvetve magával a gazdával, aki elhanyagolta. Egy rendesen nevelt ló ilyet nem csinál, mert ennél ártatlanabb megmozdulásokért is kapnak a fejükre. Tehát alapvetően az ostobaság itt a gond.
Agresszív a ló, az tény. De hogy ez kinek a hibája? Valószínű, hogy nem véletlen lett agresszív.
Az is lehet, hogy megálltak az emberek út szélén, mert "jajjpacidearanyos" és besétáltak hozzá, úgy, hogy a tulaj ott sincs. Láttam már ilyet, apuka 3-4 év körüli gyerekkel be a karámba, egy tetszőleges ló hátára feltette a gyereket. Pont kiválasztott egy 3 éveset akin még sose ültek, szerintem a ló is meglepődött, vagy érezte, hogy gyerek, vagy nem tudom miért nem vágta földhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!