Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek ez milyen fajta...

Szerintetek ez milyen fajta ló? Vagy milyen fajták vannak benne? (kép) ÉS egyébként vélemény? Vennétek egy ilyen lovat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. nov. 2. 11:00
1 2
 11/18 anonim válasza:

nem tudom mi a célod vele, de a tapasztalataim szerint a nóniuszok, ha fajtából indulunk ki elég sok figyelmet és törődést igényel

ha nem ismerném az előéletét tulajdonságait , gazdáit, semmiképpen nem venném meg

ránézésre nem sokat vonhatsz le- nekem volt már dolgom nagyon makacs, tuskó nóniusszal, konkrétan bolond volt, szeretett alámbakolni és nekimenni minden olyannak is ami nem pont az útban állt

egyébként vannak akik fogathajtáshoz használják, de jó ugróló is...gyorsaságban viszont nem az elsők között van

2011. nov. 3. 00:20
 12/18 anonim ***** válasza:

A második képen köhög. Mivel a kép alapján nem lehet eldönteni, hogy véletlenül épp beszippantott valamit, vagy komolyabb gondja van, figyelemre se méltatnám.

Amúgy véleményem szerint valami nóniusszal kevert félvér lehet, csúnya nagy fejjel, de ha küllembírálatot szeretnél, legalább olyan képet készíts róla, ahol normálisan fel van állítva. Betonon, feje megemelve, oldalról és elölről is fényképezve.

2011. nov. 3. 07:22
 13/18 A kérdező kommentje:
xD "Ásít" a második képen!! A patáira értitek hogy le kéne ápolni?? Gondoltam rá de nincs kicsit hideg a patamosáshoz?
2011. nov. 3. 08:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Ma rakok fel jobb képet! :)
2011. nov. 3. 08:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem a ló alapjában véve koszos a bundáján ott van a munka után megszáradt izzadság..
2011. nov. 3. 11:13
 16/18 anonim válasza:

hideg a patamosáshoz??? pfff

télen is mosok patát mínuszokba, ha egyszer térdig sáros a ló, ettől nem lesz semmi baja, hiszen azért télen amikor kimegyek vele az egyméteres hóba? ez röhejes

2011. nov. 3. 14:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Jól van már most mit kell itt kioktatni?? Én csak megkérdeztem. Bocsánat már hogy megmerem kérdezni, nem tudom ki vagy te itt hogy "pfff" "röhejes" ... már miért lenne röhejes? Ez az oldal itt azért van hogy kérdezzenek, de te nem tudom hol járhatsz! -.- Inkább te vagy a röhejes hogy így válaszolsz, és nem vagy képes valami kultúráltat ide írni.
2011. nov. 3. 17:04
 18/18 A kérdező kommentje:
És boccs hogy én féltem a lovat... Én kérek tőled elnézést!!! -.-
2011. nov. 3. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!