Melyek a legmegbízhatóbb és minőségi dolgok. Tv fajta, mosógép, ruházat, cipő, ami csak eszetekbe jut. Sőt Nivea-ról vélemény? Én azt használom
tv: Sony
laptopok: Dell
Mosógép: Whirpool
Ruha / Cipő: Retro, Adidas, Nike, Gas, Replay, Converse
Fényképező: Sony
a Nivea pedig szerintem nagyon jó márka, nekem is sok kozmetikumom van tőlük, meg vagyok elégedve!:)
Tv:LG,(max.:samsung)
Fényképezőgép:Cannon
Cipők:Nike
Ruhák:Bármilyen márkás cucc(pl.:puma,nike) de mivel azt nem mindig engedhetem meg magamnak,így a minőségibb ruhák(pl.:Terranova,Eldoraldo,JEans)
Szépségápolási cikkek:Clean&Clear,Garnier,
Tv: Sony
Telefon: Nokia
Laptop: Apple
DVD/autós magnó,stb: Pioneer
Smink: MAC
Arc/hajápolás: Loreal
cipő:tamaris (sportcipőnek nike, puma)
ruha:s.oliver, street one, tom tailor, promod
tusfürdő:baba
iskolatáska:budmil
margarin:rama
tészta:gyermelyi
serpenyő:tefal
számológép, óra:casio
fogkrém:vademecum
laptop:asus, dell
írószer:stabilo
így elsőre ezek ugrottak be. ezekből a termékekből csak ezeket szoktam venni.
A legmegbízhatóbb televízió: LG 12 éves és még semmi baja sincs, a távirányítónak sem. Pedig akkor nem volt árviszonylatban drága darab. A Samsung tévémnél nagyon sok hiba előjött teljesen megkímélt használat közben, mostmár 3szorra rossz a 2 év alatt 3 éves garanciával.
Laptop: Asus kiváló szervízháttérrel, a számítógép fogalma nálam az Asus márkával kezdődik, a többi kiszámíthatatlan, könnyen hibásodik, nem bírja a körülményeket :(
Mp3 lejátszó: WEll, Laser, stb, bármelyik, csak elemes legyen, az akkus mp3 lejátszók drágák, és... áh, hülyeség olyat venni csak a trend miatt, most hosszasan sorolnám a hátrányokat, és akkor se lennék teljes
Scanner, nyomtató: Hp, Samsung
dvd lejátszó: ORion, de bármelyik, nem igen van különbség
Clip on fülhallgató :D : Panasonics RP-H45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!