A számomra legfontosabb lóról van szó. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A kedvenc lovam egy tisztavérű angol telivér kanca. Azt tudnotok kell, hogy a vállánál volt egy nagyobb púp, ami miatt állatorvost kellett hívni. Egy idő után kifakadt és nem genny, hanem savó jött ki belőle. Az orvos szerint ez nem volt jó, egy időre le is sántult a ló. Szerencsére meggyógyult, de júliustól augusztus feléig elég sokat használták, mert versenyre készültek vele. Aztán egyik pillanatról a másikra lesántult szeptemberben, és még most is az. Pár alkalommal jött ki hozzá orvos, adott neki injekciót, és szerinte porctörés és meg fog gyógyulni. Nos a tulajoktól kb. tavaszig kapott időt, utána eladják ha sánta marad. Télen nem lesz nagyon igénybe véve. Egyesek szerint egyszer nem volt jól lemozgatva, vagy az állásában történt vele valami, nem tudjuk pontosan. De nem akarom elveszteni. Mit tegyek? vagy mit kéne vennem/tennem? 16/L2011. okt. 30. 22:06
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem sajna nem nagyon tudsz mit csinálni. Az egyetlen amit tenni tudsz, ha tavasszal el akarják adni, hogy ha van rá lehetőséged, megveszed. Biztos meg fog gyógyulni, csak idő kell neki. De szerintem télen rendbe fog jönni, ha hagyják pihenni.
Amúgy én is hasonló helyzetbe vagyok, mert van egy kehes ló, és ha nem gyógyul meg akkor eladják a vágóhídra, vagy hasonló szörnyűségek lesznek. Pedig ő a kedvencem, és nagyon szeretem! De mivel megvenni nem tudjuk, nem tudok mást csinálni, csak reménykedni. :(
2/2 anonim válasza:
Esetleg hívhatsz hozzá csontkovácsot, hátha tud okosat mondani, pl. : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!