Ez miért lett ilyen nagy divat a lovaglásban?
vannak bizonyos lovasok akik nem akarnak vagy nem tudnak megdolgozni a sikerért de viszont tele vannak pénzel és inkább megveszik a más által magas szinten belovagolt drága lovakat,a ló megcsinál helyettük mindent ők csak "utaznak rajta".Kérdés a következö:mi értelme van ennek?
aki ért a dolgokhoz az ugyis látja,hogy nem tudnak szinte semmit de ennek ellenére az ilyen "lovasok" vannak elismerve többségbe és ezek nyomják, nézik le azt akiknek rosszabb lovuk,felszerelésük van és megdolgoznak a sikerért és nem mással lovagoltatják be a lovukat.Miért hagyják a szakemberek ,hogy csak azért mert pénzük van tönkre tegyék ezt a sportot?A lovaglás már teljesen csak a lovérol szól?
az utolsó 2 válaszolohoz szolnék:
nem arol van szó ,hogy drága lovat vesz hanem az a baj ,hogy nem tudnak lovagolni és a lo csinál meg helyettük meg mindent,ennek ellenére azt hiszik ,hogy tudnak valamit közben meg semmit.Nem értelmeztétek jól a kérdést!És ami azt illeti nem most kezdtem a szakmát szoval tudom ,hogy mit kérdeztem és átlátom a dolgogat.
Az nekem sem szimpatikus, hogy versenyen a ló le van ejtve, ezért is kezdek bele én az ápolásba. Lehet úgy is beszélgetni, hogy közben ápolod a lovat.
Bocs az OFF-ért: az új oldal... hááát.. szokható. Habár még eléggé elvagyok veszve. Ha viszont aktívan válaszolgatok, akkor hamar belejövök ebbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!