Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudok nekik valahogy segíteni?

Tudok nekik valahogy segíteni?

Figyelt kérdés

Imádom a lovakat és régóta lovagolok is ezért nagyon megsajnáltam őket. :'(

A szomszédünkban van egy telek egy házzal,kb egy hónapja a telek gazdája 5 lovat idehozott és azóta rájuk sem nézett,a füvet már teljsen lelegelték nincs nekik ennivelójuk csak azt eszik amit én adok nekik ami nagyon kevés és inni is csak tőlem kapnak.Naygon rossz állapotban vannak szinte csak csont és bőr van rajtuk.Segíteni szeretnék nekik valahogy mert hihetetklenül sajnálom őket,egyébként bennem már bíznak mert amikor meglátnak azoonal jön oda hozzám az összes,de ez így nem maradhat,hogy szinte csak azon a kaján élnek amit én adok nekik.A gazdáját nem tudjuk eléreni mert soha nincs otthon én nem is jön ki a lovaihoz.Mit csináljak? lécci segíítsetek :S

2011. okt. 23. 10:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
*Siófok mellett
2011. okt. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!