Miért is van ez? Ezért néznek most (ezek) le? Ezt nagyon nem értem. Valaki esetleg megmagyarázná nekem?
Azóta már választ adtál.
Csak nekem is feltűnt, hogy a témához nincs köze, de te többször is kiemelted milyen csodás lovad/lovaid van(nak).
Igen, kiemeltem, mert nem csak engem néznek le, hanem a lovaimat. Mégis milyen lovasember az, aki lenéz egy lovat, még ha az nem is a sajátja?!
Én sem vagyok milliomos, de keményen megdolgoztam azért, hogy lovakkal versenyezhessek, hogy lovat tarthassak. A családdal közösen vettük a lovat, és abban nekem is volt pénzem, amiért megdolgoztam. Nem nézek le senkit, akinek nincs lova, és ezt már számtalanszor bizonyítottam is, és rengeteg lovas barátom van, de a kényeskékkel nem tudok mit csinálni. Ellehet engem ítélni, amiért szeretem a lovaim, és azért, mert van lovam, DE ha valaki tépi a ló száját, kegyetlen lezavarja, mellesleg egy 20 éves kancát, akin probléma nélkül tud lovagolni, akkor már ne is haragudjatok, de azt én nem nevezném jobb lovasnak, még ha 16 éves is. Igen, erről ennyit!
akkor ludger berbaum,wiliem fox pitt "nem jó lovasok" ezek szerint hiszen nekik is fizetett lovászaik vannak és csak felülnek a "felnyergelt lora" vagy Pl dallos gyula stb...
mert ök sem takarítják a lovaikat hanem az alkalmazotak és nem azért mert rest nekik ez a munka hanem azért mert aki napi szinten 10-15 loval foglalkozik annak nem bisztos ,hogy van ideje még trágyázni is ere van a lovász ez egy külön szakma,van amiben igazad van de én ugy látom a kommenteidböl ,hogy csak kötekedni akarsz.Nem tudom mi alapján cáfolod meg az elöbbi válaszomat de az tény ,hogy nem a kispénzü emberek nézik le a gazdagabbat hanem fordítva,ez egy sport itt a kellemes időtöltésel és a lovaglás élményeivel kéne foglalkozni nem azzal,hogy kinek menyi pénze van lovakat venni, nem mindegy????? Az a lényeg,hogy mindenki jól éreze magát akár 1 akár 100 lova van és nem lenézni kéne a másikat azért mert mondjuk szegényebb családban nőtt fel,pont ezért jobb az értékrendje.
Szerintem Beerbaum is, Dallos is több sz@rt pucolt életében, mint itt akármelyikünk. El kellett jutni oda is valahogy, nem nagydíjban kezdték gondolom. :)
Gyula bácsi is jó példa amúgy a témában, szokott westernesekkel együttműködni, tartott többször edzést is westerneseknek, nem derogál neki tanulni sem másoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!