Miért is van ez? Ezért néznek most (ezek) le? Ezt nagyon nem értem. Valaki esetleg megmagyarázná nekem?
Én most a te részedről is érzek azért némi nagyképűséget.
Egyébként meg nem kell általánosítani. Semmi sem csupán fekete és fehér
Igazat adok, tényleg semmi nem fekete-fehér. Nem is azt mondtam, hogy mindenki, csak vannak egy páran, de ők mindig. Hozzájuk oda se szabad nagyon menni, ha verseny van, vagy akármi.
Tényleg lehet, hogy kicsit sokat beszélek a lovakról, de ha odajönnek hozzám emberek és kérdeznek , akár lovaglásról, akár a lóról, akármiről), akkor illik válaszolni. Lehet kicsit sokat is beszélek, de hát ha van jó téma, akkor miért is ne.
Egyetértek, te sem vagy valami szerény...
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:54
Na jó, de mégis miből vontad le ezt a következtetést, ha szabad kérdeznem? Na nem rosszból, csak ha tényleg így gondolod, akkor majd abban visszafogom magam.
Azóta már választ adtál.
Csak nekem is feltűnt, hogy a témához nincs köze, de te többször is kiemelted milyen csodás lovad/lovaid van(nak).
Ez úgy van, hogy az emberben is van csordaösztön, aztán a bérlovasok egymással klikkesednek, ők kinézik a bértartókat, a hobbilovast kinézik a díjugratók, azokat a díjlovasok, és viszont, keresztbe-kasul.
Persze van aki megtalálja a hangot minden más lovassal, és a LÓ a fontos neki, de ez viszonylag ritkább. Amíg bértartásban tartottam a lovaimat, nálunk sose volt ilyen gond, tiszteltük egymást, van díjlovas, díjugrató, wescos, hobbilovas barátom.
Ezt megcáfolnám, nyulbarát!
Valójában így nehéz bármit is bizonyítanom, de ha személyesen látnád, akkor biztos vagyok benne, hogy egyetértenél velem. Nem a 16 évesekről van szó, hanem konkrétan azokról, akiket említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!