Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért is van ez? Ezért néznek...

Miért is van ez? Ezért néznek most (ezek) le? Ezt nagyon nem értem. Valaki esetleg megmagyarázná nekem?

Figyelt kérdés
Egy valamit sosem értettem. Éspedig azok a lovasok, akik simán csak átlagos anyagi helyzetűek, és nincs is saját lovuk, hanem a lovarda lovait lovagolják, azok miért nézik le azt, akinek több éves lovas tapasztalata, versenytapasztalata van, és saját lova. Ráadásul egy eszméletlenül gyönyörű lova. Miért viselkednek divatlovasként, noha gyakorlatilag sem elég pénzük, sem elég lovas tudásuk van az egészhez. És a legtöbben alig 16 évesek, de akad köztük idősebb is. Csak úgy sugárzik belőlük a kényesség, a lenézés, és valami iszonyat nagy beképzeltség. Soha nem törődtem az ilyenekkel, csak csináltam a dolgom, és meg is lett az eredménye, sikereket értem el a saját lovaimmal, de azért ez az egy igazán érdekelne. Ha csak magamból indulok ki, akkor ha valakinek szép és jó lova van, akkor azt elismerem. Nincs tökéletes ló, de ha vannak jó tulajdonságai, akkor azt ki kell mindenképp emelni. A lovassal szintén hasonló a helyzet. Szóval akkor most én lennék a hülye, amiért SAJÁT lovaim vannak, és méghozzá nem is akármilyenek, és mert versenyeken eredményeket érek el?
2011. okt. 9. 12:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%
Egyetértek, te sem vagy valami szerény...
2011. okt. 9. 12:54
 12/27 A kérdező kommentje:

Én most a te részedről is érzek azért némi nagyképűséget.

Egyébként meg nem kell általánosítani. Semmi sem csupán fekete és fehér

Igazat adok, tényleg semmi nem fekete-fehér. Nem is azt mondtam, hogy mindenki, csak vannak egy páran, de ők mindig. Hozzájuk oda se szabad nagyon menni, ha verseny van, vagy akármi.

Tényleg lehet, hogy kicsit sokat beszélek a lovakról, de ha odajönnek hozzám emberek és kérdeznek , akár lovaglásról, akár a lóról, akármiről), akkor illik válaszolni. Lehet kicsit sokat is beszélek, de hát ha van jó téma, akkor miért is ne.

2011. okt. 9. 13:00
 13/27 A kérdező kommentje:

Egyetértek, te sem vagy valami szerény...

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:54

Na jó, de mégis miből vontad le ezt a következtetést, ha szabad kérdeznem? Na nem rosszból, csak ha tényleg így gondolod, akkor majd abban visszafogom magam.

2011. okt. 9. 13:03
 14/27 anonim ***** válasza:

Azóta már választ adtál.

Csak nekem is feltűnt, hogy a témához nincs köze, de te többször is kiemelted milyen csodás lovad/lovaid van(nak).

2011. okt. 9. 17:17
 15/27 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, imádja a lovakat, lovait ,minden elismerés ,timeg tanuljatok ,a sorokközt olvasni.
2011. okt. 9. 18:53
 16/27 anonim ***** válasza:
Elnézést, tisztelet a kivétel.
2011. okt. 9. 19:00
 17/27 anonim ***** válasza:
59%
hát ez érdekes, én ennek pont a fordítottját tapasztalom, hogy akinek van lova, az lenézi azt akinek nem lehet sajátja..
2011. okt. 9. 19:36
 18/27 anonim ***** válasza:
21%

Ez úgy van, hogy az emberben is van csordaösztön, aztán a bérlovasok egymással klikkesednek, ők kinézik a bértartókat, a hobbilovast kinézik a díjugratók, azokat a díjlovasok, és viszont, keresztbe-kasul.

Persze van aki megtalálja a hangot minden más lovassal, és a LÓ a fontos neki, de ez viszonylag ritkább. Amíg bértartásban tartottam a lovaimat, nálunk sose volt ilyen gond, tiszteltük egymást, van díjlovas, díjugrató, wescos, hobbilovas barátom.

2011. okt. 9. 20:34
 19/27 anonim ***** válasza:
azért mert valakinek még nincs saját lova az nem azt jelenti,hogy lovagolni sem tud és hidd el látam már olyan 16 évest aki jól tud lovagolni de nincs saját lova,nem ö nézi le azokat akiknek van hanem pont fordítva szoval eröl enyit!
2011. okt. 10. 14:15
 20/27 A kérdező kommentje:

Ezt megcáfolnám, nyulbarát!

Valójában így nehéz bármit is bizonyítanom, de ha személyesen látnád, akkor biztos vagyok benne, hogy egyetértenél velem. Nem a 16 évesekről van szó, hanem konkrétan azokról, akiket említettem.

2011. okt. 10. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!