Mit gondoltok az ilyen lovasokról?
Egy lovardában lovagoltunk. Van egy 26éves kancája. A bocban száll fel és kivágtázik a betonon! (kanyargós folyosón!) Folyamatosan kínozza...! Lovagolni nem tud, de ő a legjobb! Ugrásnál a száron húzza fel magát! Egyik versenye után a ló összeesett a futóban! És még a ló volt a hibás, hogy milyen béna! Mindenféle drága cucca van: ugróheveder, szőrmék, mexikói kantár...stb. Tipikus divatlovas, csak a pénz érdekli! Mindenkivel bunkózik, mindenkit b*szogat! Csak a kinézetük érdekli! Szerencsétlen lónak már ropognak a csontjai, de ő addik veri 120cm-en míg meg nem csinálja koccolás nélkül! (12/f)
Ti mit gondoltok az ilyen lovasokról?
Amúgy meg szívesen megismerkednék egy velem egykorú lovas (ezekszerint) fiúval. Eddig nem igen találkoztam ilyenekkel. Ha akarod, írhatnál privit.. 12 vagyok. lány.
És még előző hozzászólásomhoz : Ha továbbra is ütiveri, akkor azonnal jelentsd / jelentesd fel ! Vagy írj a hozzád legközelebb található Állatvédő Társaságnak.. Ezt már én is megtettem, rá 1 napra kijöttek, és a kutyát elvették a gazdájától.. Sok sikert hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!