Róluk mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Érdemes lenne őket megvenni? Csak sima véleményekre lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok így első látásra.
2011. szept. 27. 05:04
1/12 anonim válasza:
Hát én a feketét megvenném így kap alapján.De így leírás nélkül 50-50% :)
2/12 anonim válasza:
Én megvenném mindet, ha lenne elég pénzem rá. A fekete egyébként tényleg különösen szép :)
3/12 anonim válasza:
Hat a bal oldali szurke se egy csufsag. Nekem az jobban tetszik
4/12 anonim válasza:
Ezek alapján a bal oldali szürkét venném meg. Ő normálisan látszik. A jobb oldali szürkének eltakarja a lábát a palánk, a fekete is rossz szögből látszik, a lábaiból nem sok mindent lehet kivenni a kép alapján.
Persze gondolom ha a bal oldali szürke ilyen jó állapotban van, akkor a többi is jó lesz, de kép alapján nem merném beválasztani. De amit látni belőlük, azt mondom nagyon szépek. Igaz, személyes véleményem szerint a fekete van a 3. helyen.
5/12 anonim válasza:
Hogy én ezeket a képeket vajon miért nem látom????? Áááááááááááááá
6/12 Falun válasza:
Én is a bal oldali szürkét! :)
7/12 x) válasza:
Szép mindhárom. :) bár azért jó lenne tudni hogy mire szeretnéd használni és milyen szinten, de én is megvenném őket ha lenne pénzem, akármire jók is. De mindenképpen próbáld ki őket mielőtt megvennéd!
8/12 anonim válasza:
A bal oldali szürke a legszebb.
A feketének eléggé le van ereszkedve a hasa.
9/12 anonim válasza:
ahogy elnézem fogathajtásra alkalmasak, a 2 szürkének jó a nyakilesztése szép mutatos nyakuk van,a feketének széles a homloka,tágak az ornyílásai elvileg ez az erös szervezetre utal mind a 2 szürkének széles ,erös lapockái vannak,fénykép alapján mind a 3 jó kötésü szép lónak látszik.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem is így van. Amúgy ők az én lovaim. Csak arra voltam kíváncsi, hogy mit szóltok, érdemesek megvételre, vagy nem.
2011. szept. 27. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!