Milyen lovatok van? (fajta, neme, életkora, képzése) Mikor kaptátok/vettétek? Hol tartjátok? Mennyit foglalkoztok vele? Hobbi vagy versenyszinten? Miért szeretitek? Szoktatok járni versenyekre, felvonulásokra? Milyen a kapcsolat a lovardában?
Furioso-North Star
kanca
5 éves
Fajta: Quater horse
Nem: kanca
Kor: 3 éves
2 éve kaptam.Lovardában tartom.Versenyzek vele.Nagyon szeretem mert rettentő nyugodt és megbízható.Vezérkanca tipus.Mindig ő akar lenni az "élen". Csikó kora óta az enyém.Hosszú lábai vannak és nagyon kecses. Ahhoz képest,hogy western ló,gyönyörűen csinálja a díjlovas feladatokat is. Nagyon jó a lovarda ahova járok.
Nekem két lovam van így leírom mind a kettőt:
1:Fajta:Fríz(Tisztavérű)
Neme:Kanca
Neve: Brüsszerisz
Szín:Fekete
Életkorra:8
Képzése: Hobby, Díjlovaglás
Igazatok van elégé fura versenyszinten díj ugratni Frízzel.Én versenyszinten díj lovaglok vele.Minden nap járok ki hozzá, mert miénk a lovarda.A szüreti felvonulás szokásos résztvevői vagyunk.Aranyos, Bújos, szeretni való.Hollandiából importáltuk.
Fajat: Magyar Sportló(Tisztavérű)
Szín:Izabella fakó
Neme:kanca
Korra:7
Neve:Hajnal
Képzése: Hobby, Díjugratás.
Verseny szinten járok vele.
fajta: magyar sportló
neme: kanca
szín: sötétpej
életkora: 8 év
military-ra és díjugratásra alkalmas. (versenyzek is vele)
otthon tartom.
(több lovunk is van de most azt írtam le, amelyiken a legtöbbet lovagolok/versenyzek.
ja és 5 éve vettük :)
Fajta: Lengyel félvér
Neme: Csődör
Kora: 16
Képzése: szűziesen belovagolt
Alkalmasság : Ágy lovaglás
Vétel: 1998.03.12
Helyileg megtalálható: Makó
Név: Ákos
Hetente : 12x lovagol meg illetve fordítva
Neve: Maximus
Fajta: oldenburgi
Kor : 3 év
Nem: csödör
Most kezdtük komolyra forditani a belovaglást eddig futószáraztunk meg parelliztünk
Díjugratásra meg militaryzni vettem meg látjuk mi lesz belőle. 6 hónapos kirába került hozzám.
Fajta: haflingi
Kor: 5 év
Nem:herélt képzése: belovagolt. Nyáron vettük meg. Pont megfelelt a lovam. Alkalmas hobbi már részt vett gyermek ügyességi versenyen díjugratóban is szerepelt. Én csak hobbira használom. Ja meg terepbiztos lovacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!