Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik tetszik jobban nektek,...

Melyik tetszik jobban nektek, és miért?

Figyelt kérdés
Díjlovaglás vagy díjugratás? Miért, mit szerettek benne? :)
2011. okt. 1. 19:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%
te beszélsz össze vissza ráadásul olykor hülyeséget is mint jelen esetbe is, a díjlovaglásba is vannak olyan jármodok és mozdulatok amik benne vannak a ló természetes mozgásába de ha díjlovagolsz meg mindent csinálsz akkor bisztos tudod tisztelt világbajnok.
2011. okt. 1. 21:41
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Ezért mondom, hogy SEMMIT az ég világon nem tudsz rólam... Ja, azt mondhatod, hogy nem nagyon értek a díjlovazáshoz, de mindegy, ha ilyen kis hiper-szuper gondolat és élettörténet olvasó vagy, akkor nyugodtan élhetsz a Te kis gondolatvilágodban. Azt hiszel, amit akarsz, holnap már az lesz a gond, hogy ugratok, utána meg az hogy egyáltalán élek... én tudom, hogy mit és hogy viszek véghez, az én részemről e téma le van zárva. :)
2011. okt. 1. 21:51
 13/29 x) ***** válasza:
77%
Mert olyan nem lehet hogy mindenféle lósportot ki akar próbálni? -.- szerintem ez a magánügye.
2011. okt. 1. 21:57
 14/29 anonim ***** válasza:
68%
köszönöm :)
2011. okt. 1. 21:59
 15/29 anonim ***** válasza:
41%

nekem mindegy nem engem b@szol át és nem másokat maximum magadat ha kamuzol!

további jó lovazást ( holnap lesz a st leger a galoppon,nyilván ott is indulsz)

2011. okt. 1. 22:11
 16/29 anonim ***** válasza:
77%

Huuh, Te vagy csak egy szánalmas kislány vagy, vagy csak már azt akarod, hogy Tied legyen az utolsó szó... vagy, végső esetben már a szánalmabdban nem tudsz mit csinálni, és ilyen mély pontra süllyedtél. Sok sikert a feljebb jutáshoz :)

...(ismétlem utolosó előtti hozzászólásomat)

2011. okt. 1. 22:20
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
Hát... Szerintem a díjlovaglás gyönyörű sport és alapszinen senkinek sem ártana művelnie, erre törekszem én is és le a kalappal azok előtt, akik már tökéletesen tudják, de nekem az ugratás izgalmasabb, jobban szeretem, de hát emberek vagyunk kinek a pap kinek a papné. Olyan ez mint hogy valaki ... ide valami jó hasonlatot akartam, de késő van már, semmi sem jut eszembe. Mellesleg nem állok én itt senki pártjára, de ez az oldal nem arra van, hogy oltogassuk egymást, hanem arra, hogy a kérdésre válaszoljunk. Nem tudom kinek van igaza, de nem is akarok belefolyni csak annyi, hogy attól h valaki díjlovagolni is tud, meg ilyenek még lehet jobban szeret ugratni, de mindegy.
2011. okt. 1. 22:26
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Ja és, előző vagyok, azt hiszem azért szeretem az ugratást, mert valahogy olyan jó érzés szárnyalni... meg a landolást is szeretem, egyszerűen boldoggá tesz ha csinálom és a lovam is olyan szívesen ugrik :)
2011. okt. 1. 22:29
 19/29 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a díjlovaglás jobban tetszik, igazi művészet, főleg ha eléred, hogy a ló szívesen csinálja. Ott van Dallos Gyula, ő nagyon sokat tett a mai lovas sportért és nem csak díjlovas berkekben. Ha mindenki olyan szemlélettel lovagolna, mint ő, sokkal jobb világa lenne a lovaknak.

Az ugratásból akkor ábrándultam ki, mikor elmentem nézőként egy amatőr versenyre. Az indulók többsége tinédzser korú lány volt, a legtöbb újgazdag öntelt pitsa volt, volt amelyik sírva fakadt, mert egyet vert a lova, és volt aki a lovát kezdte el csépelni a pályán, mikor az kitért az egyik akadálynál. Egymással lenézőek voltak a lovas összetartásnak semmi jele nem mutatkozott. Persze ilyenkor az ember saját magával törődik, de nekem akkor sem tetszett.

Lehet a profik közt másképp megy...

2011. okt. 1. 23:24
 20/29 anonim ***** válasza:
69%

látszik ,hogy teljesen hülye vagy

1. nem lány vagyok ás ráadásul nem egy kis szar taknyos mint te

2. azal még nem is lenne baj ha mind kettöt csinálnád,csak multkor még játszotad a nagy díjlovast most meg már a díjlovaglást lefikázod és az ugrást részesíted elönybe

3. ha tényleg akkora lovas lennél mint ahogyan beállítod magad akkor nem bizonygatnád egyfolytába és nem vitatkoznál de nyugodtan csináld csak ,saját magad vered át!

2011. okt. 2. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!