Jövőre én is indulhatok a Nemzeti Vágtán?
Értem.
Az NV.-re kellett rajtengedélyt letenni?
Nem azért az egyhúszért, de aki azt írta, hogy rajtengedély kell az elárulná, hogy melyik szakági vizsga alkalmas erre? Vagy tök mindegy csak legyen? (Mellesleg a távlovas vizsga a legegyszerűbb, ha mind 3 jármódban fennmaradsz és tudod irányítani megkapod)
Amúgy ahhoz, hogy te a Vágtán lovagolhass két dologra van szükséged, vagy sok pénzre, vagy nagyon jó kapcsolatokra. Egyrészt be lehetett kerülni a területi vágtákról, illetve elegendő lóvé letételével.
Van saját lovad, ami angol telivér? Mert egy félvérrel nem nagyon rúghatsz labdába a csomó telivér mellett. Az idei eset után nem hiszem, hogy bárki is egy kezdő lovas alá adná a lovát vagy piszok meggyőzőnek kell lenned.
És mégis hogy gondoltad az indulást? Odamész XY lótartóhoz, hogy szeretnél indulni a Vágtán? Vagy csak ezért vennél egy lovat? Nevezési díjat ki fizeti ki? Egy ló megfelelő felkészítése tapasztalatot és szaktudást igényel.
Szóval kíváncsi lennék, hogy te hogy gondoltad ezt az egészet.
istenem-.- tudatlan emberek haggyátok már ezt a ló meghalást. más versenyen ugyan így fordulhat elő baleset-.-" csak most magyarok vagytok és ez magyar verseny volt azért ilyen k urva nagy cucc. -.-
kérdésedre válaszolva bárki nevezhet a versenyen nem tudom h dijugratást akarsz-e..
mert az olyan mint egy sima rendes verseny pl balástyán vagy zsombón vagy akár hol..........
Más versenyen is belelóg a pályára egy kiálló vasdarab?
Más versenyeken is indítanak felkészületlen tenyésztésbe állított lovakat?
Már bocs, de én még ilyenről nem hallottam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!