S. O. S! Mit tanácsoltok?
Előzőleg egy hihetetlenül puha szájú lovat lovagoltam. Mindenre érzékeny volt, a zablára és a csizmasegítségre is, és én is ahhoz alkalmazkodtam. Vele nem is volt baj, megtanultam nagyon puha kézzel lovagolni. De most egy másik lovat lovagolok, ami iszonyatosan kemény szájú és nagyon temperamentumos. Szeret menni. Csikózablával lovagoltam elég sokáig, de szinte semmit nem ér. Próbáltam vékonyabbal is, hogy azért ne rögtön a legdurvábbal lovagoljam, de szintén eredménytelenül.. Végül csak rászántam magam, hogy megpróbáljam a feszítőzablát, de ennél is majd leszakad a kezem, más részt meg, ha tovább használom, akkor feltöröm vele a ló száját. Ez meg nem megoldás! A lónak is baja lesz, meg én sem fogom tőle jobban érezni magam.
A gyakori kérdések oldala nem egyenlő a fordulj szakértőhöz, kérdezd meg az edződ oldala! Nem csak az itt elhangzottakra fogok alapozni, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit tennétek a helyemben. Tippeket, ötleteket várok, nem miattam, hanem a lovam miatt! Kérlek ezt vegyétek figyelembe.
nyulbarát, köszönöm a tanácsot. Megfogom próbálni.
Szerintem itt senki nem veszi kioktatásnak. A hasznos tanács különben sem kioktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!