Gyereknek haflingi, hucul vagy fjord? Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 11:46
11/14 anonim válasza:
Én lovagoltam már hafin és fjordon is.. de szerintem a fjord lovak kezesebbek. Bár ez nevelés kérdése is.
12/14 anonim válasza:
Nálunk fjordok vannak szóval azokat ajálom, nagyon aranyosak de fontos hogy ne csak futószáron legyenek, mert azt egy idő után elunják és szórakozni fognak. A hucullal az a bajom, hogy néha nagyon rohan és egy kicsit kényelmetlenebb ezáltal, de futószáron nagyon aranyosan viselkedik és könnyű rajta megtanítani az alapokat. Hafikkal még mem volt tapasztalatom.
13/14 Sssaszem válasza:
Inkább fjord, mert strapabíró pacik, meg beválik terápiás lóként nyugodt.
14/14 anonim válasza:
A hucul nem gyerekeknek való??
Nagy tévedésben vagy... A fél éves gyerek gyúzta, húzta a sörényét, egy rossz mozdulata sincs! Persze ez egyedfüggő is, de te inkább bíznád rá a gyereked egy angol telivérre? Persze azoknál is van kivétel, nem azért mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!